Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaa_

Zdrada męża !

Polecane posty

Gość mychaa_

Dwa miesiące temu zdradził mnie mąż . Mamy dwunastoletnią córkę , dlatego zawsze staraliśmy się utrzymywać w miarę dobre kontakty .Kiedyś byłam przekonana , że nigdy nie wybaczę mężowi , strasznie mnie zranił , ale spędziliśmy ze sobą siedemnaście lat i zawsze będzie dla mnie bardzo ważny . Byłam kiedyś modelką , więc myślę , że jestem dość atrakcyjną kobietą .Mój mąż wiele razy próbował mnie odzyskać , w zeszłym tygodniu pojechałam odebrać od męża córkę ,zaczęliśmy pić wino , zaczęliśmy wspominać , córka zasnęła my nadal rozmawialiśmy i wylądowaliśmy w łóżku ..wróciły dawne czasy , wtedy gdy byłam szczęśliwa . Od tamtego tygodnia cały czas o nim myślę , zaczynam zastanawiać się nad daniem mu jeszcze jednej szansy , co o tym myślicie ? :P

Gość gość
Jak jest jeszcze ,,prąd,, między wami to daj. Skoro myślisz o nim, i go pożądasz. Wiadomo że będziesz miała wiele stresów czy tego nie powtórzy. Ale przy rozstaniu trzeba mieć pewność że już się nie chce z kimś być. Daj mu szanse.

Gość mychaa_
Prąd to mało powiedziane ,wydaje mi się , że jest jeszcze większa namiętność niż w latach młodości , pewnie , że nie mam pewności , że to się nie powtórzy , ale widzę jak on się stara , a ja go przede wszystkim dalej kocham :)