Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chamstwo w rodzinie mojego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet ma syna w moim wieku -32 lata. Mój facet rozwiódł sie z żoną 2 lata temu. Dziś są chrzciny jego wnuka. Nie dostałam zaproszenia, ale zabrał mnie ze sobą. Widział wnuka 4 razy- 2 razy jego synowa była w pracy u nich (pracuje z synem), dwa razy spotkaliśmy ich na spacerze. Chrzest był na 9. My już siedzieliśmy w kościele jak przeszedł jego syn, synowa, wnuk z chrzestnymi. My siedzieliśmy ławkę za jego byłą żoną i treściami jego syna. Skomentowałam jej buty (czarne, wysokie szpile z15 cm powiedziałam, że nie wypada) to oni przed nami usłyszeli. Cała rodzina uważa mnie za powietrze. Po obiedzie były zdjęcia i chciałam go wsiąść na ręce na co jego syn powiedział, że absolutnie nie da mi na ręce swojego dziecka-tak jakbym coś mu miała zrobić. Powiedziałam do teściowej syna mojego faceta i byłem faceta, żeby oddały dziecko rodzica, cała rodzina na mnie naskoczyla. A jak powiedziałam, że jestem jakby babcią dla tego dziecko to syn mojego faceta powiedział, że jego syn nie będzie miał nic wspólnego ze mną. Wyszłam , mój facet został. Kto ma rację ?

Gość gość
buhahaha, to ta autorka co zalozyla watek bylej zony na chrzcie. temat z wczoraj alez ty sie dzieciatko nudzisz.

Gość gość
Nie zakładałam innego tematu.

Gość gość
no to niezbyt to ciekawe co teraz zrobisz z tym facetem :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

Gość gość
jeszcze o 0:58 bylas byla zona:)

Gość gość
Nie wiem. Rodzina mnie nie dostrzega. Jego syn umie wyrwać mi dziecko z rąk. Fakt kiedyś chciałam z nim być, ale nie był dobry dla mnie teraz znalazłam odpowiedzialnego mężczyznę.

Gość gość
masz nas za idiotów smieciaro ? w dooope sobie wsadz to prowo i to poprzednie też

Gość gość
Jaka Alina ? Mam inaczej na imię. O 0:58 to mnie na forum nie było. Mam kim w nocy się zająć.

Gość gość
nie wtryniaj się w nie swoją rodzinę!!!!! NIGDY nie będziesz do niej należeć, następnym razem siedź w domu!

Gość gość
Ale my chcemy wsiąść ślub i co dalej ? Też nie będę rodziną?

Gość gość
nie. będziesz tylko żoną.

Gość gość
Rodzinę ma tylko facet , ty jesteś obca i będziesz. Nie masz co wogóle się im pokazywać, tym bardziej,że nie chcą cię widzieć.

Gość gość
Ale żona to też rodzina. A jego syn, synowa, wnuk to co ? Nie mogłaby być ciocią dla jego wnuka ?

Gość gość
nie kumasz, jesteś dla nich NIKIM! możesz sobie być żoną ale to jedyna więź i tylko z facetem , do jego rodziny w sensie dzieci, wnuki i prawnuki itd...nie masz nic! Jesteś obca i w dodatku niemile widziana. Każda baba którą przeleci czy ożeni się facet z którym jesteś ma zaraz być babcią jego wnuków???:D weź przestań!:D

Gość gość
Ale dlaczego mam być tak traktowana?

Gość gość
Oj! wpierdzielasz się tam gdzie cię nie chcą. Godności nie masz? Wyrzucą cie drzwiami to wleziesz oknem? Po prostu tak podchodzi do tego jego rodzina. Gdzie jest napisane że musisz być akceptowana przez wszystkich?

Gość gość
No ale patrząc na jego syna... Powinien mnie szanować jako nową partnerkę ojca, a nie nie pozwalać dziecka wziąć na ręce. Dlaczego nie mogłam zrobić sobie zdjęcia z wnukiem ?

Gość gość
.

Gość gość
Zjadło z wnukiem mojego faceta oczywiście? No dlaczego przecież to jego wnuk !

Gość gość
Jego dziecko jego decyzja

Gość gość
Ja już nawet myślałam, że on po prostu jest zazdrosny , że może z żoną mu się nie układa.

Gość gość
zrób ze swoim facetem swoje dziecko od cudzych się odpieprz!

Gość gość
On nie chce dziecka-ma 32 letniego syna.

Gość gość
twierdzi, że jest za stary na dziecko

Gość gość
po co tam lazałas w ogóle, widzisz ze Cię nie lubią, nie akceptują i nie szanują, a w ogóle Twoje komnetarze na temat tych butów na uroczystości gdzie wszyscy to słyszeli to poniżej poziomu, pokazałam brak ementalnej kultury i się jeszcze dziwisz, a facet ewidentnie nie chce zakładac z Tobą rodziny bo on już ją ma, po co mu kolejne dzieci i pieluchy, on chce seksu tylko, wpedzi cie w lata, za kilka lat zamiast bawić swoje dzieci bedziesz mzieniała piluchy własnemu.... facetowi

Gość gość
pokazałaś

Gość gość
Stwierdziłam fakt, że jej jako matce nie pasują takie buty. Później jeszcze wkurzyło mnie, że jak on trzymaj dziecko do chrztu nie ona, się już nic nie mówiłam. On stary nie jest ma 53 lata.

Gość gość
Było na przyjęciu ok 30 osób niby sami najbliżsi. Każdy brał dziecko na ręce tylko nie ja. A była żona mojego faceta i teściowa jego syna czuwały cały czas przy wózku no to powiedziałam że to dziecko ma rodziców. Po cholerę siedziały przy śpiącym dziecku.?

Gość gość
Mi nie chodziło o to, że źle, że ubrała sie seksownie, ale kurde w kościele jest ślisko. w tych szpilkach było nie bezpiecznie.