Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chamstwo w rodzinie mojego faceta?

Polecane posty

Gość gość
Chciałbym być z jego synową jak z przyjaciółką ja mam 32 lata, a ona 29 więc moglibyśmy być przyjaciółkami. Kopmnie mnie w tyłek, bo co bo ma wnuka ?

Co za patologia. Rozwaliłaś małżeństwo jego ojca i chcesz się przyjaźnić z żoną. Ty czytasz co piszesz? Takich larw się nie wpuszcza do rodziny i się z nimi nie przyjaźni.

Gość gość
Fakt wnuk jest dla niego ważny. Był w pracy jak dostał sms ze zdjęciem i zaraz wydrukował zdjęcie. Nie możne mieć kontaktu z nim nawet nie wiem czemu. Dzisiaj pierwszy raz wziął go na ręce -cieszył sie nie samolocie. Tulił go.

Gość gość
jaka jestes prymitywna...

Gość gość
Dlaczego prymitywna?

Bo tylko prymitywne kobiety sypiają z zajętymi starymi dziadami, wpychają się na siłę w ich rodzinę, żądają akceptacji, wygłaszają na uroczystościach głupie komentarze, wpychają się na uroczystości bez zaproszenia. Dać jeszcze?

Gość gość
On już nie jest zajęty. Każdy ma prawo do miłości.

Był zajęty kiedy go poznałaś, jak sama przyznałaś, byłaś przyczyną rozpadu małżeństwa. Schowaj sobie w kieszeń te głupie slogany.

Gość gość
była kropka, myślałam że koniec dyskusji a ona toczy się dalej. Ja pitole! Autorko, aż taka jesteś zdesperowana? Nie masz przyjaciółek? Na chama wpychasz się w rodzinę która cię NIE CHCE!!!! Durna jesteś jak tabaka w rowie. Aż dziw , że ten facet z tobą jest:D musisz dobrze ssać:D:P

Gość gość
Dajcie spokój,na zycie po 30-tce też pisze to samo,ale tam juz zdemaskowana jest.

Gość gość
Idiotka wlazła bez zaproszenia do obcej rodziny i jeszcze jakieś wąty. Powinni wywalić cię z kościoła jako persona non grata!

Gość gość
Poszłam jako osoba towarzysząca. Nie chce być babią dla tego dziecka, bo przecież nigdy nią nie będę. Ale to dziecko nosi nazwisko, które za niedługo ja przyjmę. A jego syn nie ma prawa oddalać tego dziecka od mojego partnera.

Gość gość
Dali mu na płycie zdjęcia małego i jego nagranie- siedzi przed tv i cały czas ,,patrz jak on się uśmiecha" ,, patrz jak śpi" . On jest z niego dumny. A miał okazje go widać 5 razy, a mały ma.miesiąc. Dzisiaj pierwszy raz miał go na rękach. Myślicie że on nie cierpi?

Gość Gajga
nie jednemu psu amiś na imię:D hahaha. Cierpi bo ma głupią babę przy sobie:D

Gość gość
Nie wraca z imprezy bo teraz pieprzy swoją ex jak jest okazja

Gość gość
Hi

Gość gość
ja też bym nie chciała, żeby taka baba miała kontakt z moim synem. i k***a od kiedy jest tradycja, że matka trzyma dziecko do chrztu? no od kiedy???

Gość gość
Spędzał czas z wnukiem

Gość gość
Nie ma takiej opcji,by wpisy autorki byly prawda.Tak durni ludzie nie moga przeciez lazic po ziemi..Provo na 100%