Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chamstwo w rodzinie mojego faceta?

Polecane posty

Gość gość
A TERAZ WYMYSL TEMAT O TESCIOWEJ.

Gość gość
mozna rozpoznac Cie bo zakladasz inne tematy.czy naprawde sie tak nudzisz napisz cos od siebie albo wlacz sie do dyskusji

Gość gość
naprawdę nie widzisz czumu Cię nie lubią własnie za te komentarze, może powiedziłaś co myślisz ale czasami trzeba się ugryzc w język, ich uroczystość a Ty im wylatujesz na kazdym kroku z komentarzami, byłas gosciem a nawet nie umiałas sie zachować, nikt nie lubi jak się go rozstawia po kątach bo czuje sie najmądrzejszy- trochę taktu, kultury, szacunku i pokory

Gość gość
to znaczy masz faceta ktory moglby byc twoim ojcem cus nie halo

Gość gość
Ona nie słyszała mojego komentarza o butach. Nie wiem za co jego syn mnie tak nie lubi.

Gość gość
więcej tam nie łaź bo tylko narażasz się na nieprzyjemności, skoro jego syn Cie nie lubi to jego problem i nie masz na to wpływu

Gość gość
Tak mój facet mógłby mieć mnie za córkę, bo jestem w wieku jego syna, ale nie jestem jego córką, a partnerką. Ale co ja mu zrobiłam ? Nawet dziecka mi nie chciał dać, ona sie nie odezwała. Było zdjęcie rodzinne- rodzice dziecko dziadkowie. Nie miałam prawa to tego zdjęcia, stałam z boku.

Gość gość
Mój partner kocha swojego wnuka, ma zdjęcie w sypialni swojego wnuka.

Gość gość
Nie mogą narzekać, że mój facet sie nie angażuje. Złożyli sie na kołyskę zapłacili za nią coś kolo 2 tys, a mój facet włożył jeszcze w kopertę 4 tys dla wnuka, bo zakładają mu jakiś tam fundusz. Od dawna jego syn nie zaprosił go do siebie.

Gość gość
przykro mi ale oni nie traktują cie poważnie tzn. myślą o Tobie jako zachciance seksulanej którą tatuś za jakiś czas wymieni na inny model

Gość gość
Co ja mu zrobiłam ? Dlaczego nie mogę być ciocią dla tego dziecka ?

Jak możesz być ciocią skoro jesteś obcą osobą? Teraz taka dziwna moda nastała na obce ciocie i obcych wujków. Jak byłam mała to na znajomych mamy mówiłam pan pani a nie ciocia wujek. Nie wiem jaki był powód rozstania twojego partnera z żoną, ale jeśli byłaś nim ty, to się nie dziw niechęci.

Gość gość
miej godność, olej i odpuść, nie masz na to wpływu,

Gość gość
Powodem byłam ja. Ale będziemy brać ślub więc obca nie będę. Przecież będę z tym dzieckiem.mieć kontakt będzie pewnie chciał spać u dziadka czyli też u mnie.

Gość gość
Cholera przecież to dorosły facet do tego madziecko. Powinien umieć zaakceptować, że jego ojciec ma nową partnerkę.

W życiu bym tego nie zaakceptowała na miejscu syna Twojego partnera. Jakaś baba wepchała się w życie rodziców, rozwaliła im małżeństwo, a teraz oczekuje Bóg wie czego.

Gość gość
Ale on jest dorosły. Musi zrozumieć, że jego ojciec mnie kocha. Przecież nie chce żeby traktował mnie jak matkę, bo przecież chodziliśmy razem do liceum, nawet byliśmy razem.

Gardzę takimi kobietami, które starym dziadom wskakują do łóżka i rozbijają rodziny, a wiek dzieci w tych rodzinach nie ma nic do rzeczy.

Gość gość
jesteś dla tego dziecka NIKIM. I dla dorosłego syna Twojego faceta TEŻ JESTEŚ NIKIM. Pogódź się z tym. Zresztą po cholerę komentowałaś te buty? Po cholerę się wtrącałaś kto komu ma dziecko oddawać? No nie wierzę..

Gość gość
tak to jest jak sie chodzi na imprezy, na ktore nie ma sie zaproszenia

Gość gość
Jak ona szła to no serce w gardle stawało, żeby tylko sie nie poslizgnela. Tradycja jest taka, że matka trzyma dziecko do chrztu, a u nich on trzymał dziecko.

O tak Ci zależy na tradycjach kościelno-religijnych? A że partner żonie w kościele przyrzekał że jej do śmierci nie opuści i zachowa wierność, a teraz bzyka młodą pannę to już Ci nie przeszkadza?

Gość gość
Trochę sie wkurzyłam, bo oczywiście zdjęcie z dziadkami musi być. No cóż czasami tak w życiu bywa. Ale dziecko ma prawo do kontaktów z dziadkiem. A jak mój partner dostanie jakieś zdjęcie raz do czasu to już święto. Zapraszaliśmy ich na obiad odmawiali.

Gość gość
ty panna! nie masz za grosz godności jak cię nikt nie zaprasza,to nie łaż tam,co za prymityw rodzina ciebie nie akceptuje i nigdy nie będziesz ich bliską,zajęłaś się jego ojcem

Gość gość
Byli uprzedzeni, że albo idzie ze mną, albo nie idzie. Trochę sie o niego martwię bo długo nie wraca z tej imprezy.

Gość gość
i tak jestem dobra, bo akceptuję jego wnuka, syna, synową.

Gość gość
Mogłabym tego nie akceptować, a jednak toleruje zdjęcia wnuka w sypialni, zjecie ślubne syna i synowej.

Gość gość
Za chwilę to facet kopnie cię w tyłek.Dla niego wnuk to ktoś wyjątkowy i najwazniejszy.To jego wnuk a nie twój.