Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto walczyć mimo wszystko

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.

Gość gość
chodzi mi o uczucie do faceta który chyba nie odwzajemnia moich uczuć

Gość gość
daj sobie z nim spokój

Gość gość
nie wiem już nie mam pomysłu :((((

Gość gość
Dziewczyno, nie poniżaj się. Do miłości nikogo nie zmusisz. Zostaw to, odetnij się i zacznij żyć.

Gość gość
Dlaczego ja nie trafiłem, na taką co chce chociaż walczyć, sam się tylko wypaliłem do cna, zniszczyłem sobie życie. A ona bawi się w najlepsze. Zastanów się dobrze. Chyba nie warto.

Gość gość
Kochana - nie warto! Moze teraz moge pomoc innej kobiecie, bo sama walka mimo wszystko spieprzylam sobie zycie ! On srednio byl wylewny, zawsze mial jakies, ale a ja... czulam ze go kocham i widzialam ze kocha mnie, jednak potrafil znalesc milion powodow dla ktorych powinnismy sie rozstac - bo jestem za malo towarzyska, bo czasem nie smiala, bo nie rozmowna- ogolnie rzecz ujmujac przebojowej laski mu sie zachcialo ;/ ale jakos bylo... jak przyszlo co do czego, ja plakalam, on plakal, ja walczylam mimo wszystko , zeby bylo dobrze! A teraz zygam tym mimo wszystko. wzielismy slub... mamy 2 dzieci, a ja ?? mimo wszystko jestem nieszczesliwa z tym potworem. Pamietajcie kobietki!!! mimo wszystko to facet powinien walczyc o nas, a nie my o faceta!

Gość Gosc z góry
Kolezanka z góry... No a jak kobieta rzuca? To czy nadal facet powinien walczyc? Nie sadze ze tak jest :)

Gość gość
Ty wyżej, twój mąż jest potworem bo cię nie chciał a ty pomimo tego zmusiłaś go do ślubu i nar*****aś sobie z nim dwoje dzieci, teraz narzekasz? Masz coś z głową, to ty jesteś potworem a nie on, on czuł że to nie to a ty i tak do tego dążyłaś, jest tak jak chciałaś 😠

Gość gość
twoja walka nie bedzie miała sensu , daj mu spokój

Gość gość
kochasz go,ale z jego strony niestety miłości nie ma skup się na dzieciach,odchowaj je i myśl o sobie,nic z tego nie będzie