Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz nic nie bedzie takie

W piątek dowiedziałam się ze jestem chora na łuszczyce. lekarz zalecił scisła

Polecane posty

diete oraz ścisły post lub nawet głodówke raz w tygodniu. Do tego oczywiście olej lniany lub inne formy omega -3 itd... Jak się zmobilizować do diety?:(

Gość gość
co mozesz jesc?

wszystko zdrowe, najlepiej ekologiczne, zero białej mąki i słodyczy, czyli to co kazdy człowiek powinien stosowac. Lekarz powiedział, że dawanie dzieciom glutenu i mleka krowiego powoduje choroby powodujace autoagresje układu obronnego i takie choroby jak cukrzyce, łuszczyce, atopowe zapalenie skóry, tarczyce... Także gluten jes be

Gość gość
bzdety. ja od zawsze jem wszystko co "niezdrowe" włącznie z tłuszczami zwierzęcymi i jestem zdrowy jak koń. dieta by mi się przydała bo jestem za gruby ale nie mam żadnych kłopotów ze zdrowiem. głodówka jest owszem, bardzo fajna, ludzie obecnie żrą za dużo więc ograniczenie kalorii jest bardzo korzystne ale te "ekologiczne" dyrdymały to ściema i nabijanie ludzi w butelkę na produkty kilkakrotnie droższe niż normalne. szkodliwe to może i są jakieś konserwanty i inne d**erele, ja jem mało chipsów, cukierków i innych takich rzeczy. ale na pewno nie ma nic niezdrowego w mleku, chlebie, mięsie itd itd.

Gość gość
a najlepiej to sórowa dieta soki wyciskane a nie przez sukuwirówke wyciskarka koszt to minimum 1500zł ale po 2 tygodniach wyleczysz łuszczyce to jest dieta ewy dambrowskiej wykłady na yutube