Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uzywam krym zamiast botoksu

Polecane posty

Gość gość

i jestem pikna :D

Gość gość
Krym? A co żoną Putina jesteś?

Gość gość
putin jest rozwodnikiem i ma kochanke

Gość gość
czyżby Putin? :P

Gość gość
To on nie wziął ślubu z tą kochanką? A podobno taki wierzący jest, że aż gejów nie lubi.

Gość gość
nie wiadomo czy wziął czy nie wziął bo on bardzo pilnuje swojej prywatności, ale dzieci ma z tą kochanicą.

Gość gość
To wszystko przez tą jego kochankę/żonę. Ona chciała dostać ''Krem'', ale Putin nie dosłyszał i zrozumiał ''Krym''.

Gość gość
Nie, myślę, że to Putin się pomylił, gdy wydał rozkaz. Nie powiedział: ''Bez Krymu do mnie nie wracajcie'', tylko ''Bez kremu mnie nie macajcie''.

Gość gość
Oj to robisz dokladnie tak jak ja i powiem Ci ze naprawde jesli zastosujesz dobry krem jak ten http://www.hebe.pl/search?utf8=%E2%9C%93&q=sensilis to szczerze mówiąc sama bedziesz zaskoczona tym jak dobrze dziala na skóre.

Gość gość
Mysle ze to najlepszy wybór, bo powiem Wam ze do tej pory naprawde nie trafiłam na tak dobre kremy jak własnie Sensils.

Gość gość
Jak widać kiedy jeszcze nie chcemy decydowac sie na zabiegi medycyny estetycznej krem Sensilis odpowiednio dobrany na pewno bedzie dla nas idealny jesli chodzi o zmarszczki.

Gość gość
To mam dla Ciebie dobrą wiadomośc, bo teraz własnie mozna kupić wybrane kremy Sensilis w promocji do 40% w drogerii Hebe, i przy okazji warto dodać ze mogą stanowić doskonały pomysł na swiateczne prezenty. Zwłaszcza dla mamy.

Gość gość
Ja również mam jak najlepsze zdanie na temat kosmetyków Sensilis. Stosuje już około pół roku, i dla kremu z kawiorem zrezygnuję z mezoterapii bo tak rewelacyjnei działa na moją skórę.