Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak reagujecie gdy mezczyzna bezczelnie Wam sie patrzy na biust

Polecane posty

Gość gość

Nienawidze tego. Nie ubieram jakis mocno wydekoltowanych bluzek a jednak i tak nieraz spotykam sie z bezczelnym wgapianiem w cycki. Np ostatnio juz nie wytrzymalam jak tlumaczylam jakiemuś mężczyźnie jak dojechac do konkretnego miejsca a on zamiast patrzec mi w twarz ewidentnie lampil sie na mój biust. Bylo to tak ostentacyjne ze aż zapytalam sie "czy mam cos na dekolcie".

Gość gość
Ja ogólnie tez nie Lubie. Ale czasem Lubie jak mi się gapi na cycku albo tyłek :) tylko czasem :) Lubie być taka wulgarną xd

Gość gość
Ja ogólnie tez nie Lubie. Ale czasem Lubie jak mi się gapi na cycku albo tyłek :) tylko czasem :) Lubie być taka wulgarną xd

Gość gość
Ja nie lubie tego ZAWSZE. Mam poczucie wlasbej wartosci i nie schlebia mi jakis prostak ktory zamiast na twarz patrxy sie na moj biust. Nie wiem jak imnie wstyd

Gość gość
A po co się patrzyć na twarz powykrzywiana wiecznie nie zadowolona lepiej popatrzeć na cycuszki te zawsze się cieszą i do mnie uśmiechają

Gość gość
jak to komuś nie pasuje to może nosić luźne bluzki pod szyje, żeby nawet nie było widac wielkości biustu. a jak któras go eksponuje to się patrza na to co eksponowane.

Gość gość
Sluchaj nie ubieram sie wulgarnie. Nosze czesto zwykle tshirty z dobrymi jakosciowo swetrami. Nie bede na sile wciskala sie w oszpeacajace szmaty tylko dlatego zeby jakis kretyn nie postanowil wgapiac mi sie na biust

Gość ziska
ja mam duży biust o bedę zakładała worek ? no chyba żart, też zakładam zwykłą bluzkę, dżinsy , nie moja wina że biust mi sie odznacza, nosze nawet kamizelkę żeby zakryc a i tak mi sie patrzą

Gość gość
No wiec wlasnie nie bede nosila oszpecajacych szmat tylko dlatego zeby przypadkiem ktos mi sie nie wgapial w biust. Lubie dopasowane tshirty laczyc z luznymi swetrami i ciemnymi jeansami. Z pewnoscia takie polaczenie jest schludne ale nie wulgarne

Gość gość
no własnie. to nie ich wina, że patrzą na to co się odznacza i co widac. ich prawo. zasada prosta. nie chce pokazywac, żeby się gapili to nie pokazuje. pokazuje to się gapią. to chyba logiczne?

Gość Nasturcja  123
jak to komuś nie pasuje to może nosić luźne bluzki pod szyje, żeby nawet nie było widac wielkości biustu. x x to chyba jak ktos ma b mały, u mnie widac wielkosc nawet w kurtce. Choc tez gigantyczny nie jest, ale ja niska bo mam tylko 153 cm a obwód w biuscie 96 cm... jak sie niektórzy gapia to sie czuje niezrecznie, i obrzydza mnie to, nie opluje ani nie spoliczkuje... :p

Gość gość
dla większości normalnych kobiet, biust to walor. jak widac kafeteriuszki do nich nie należa skoro tak reagują.

Gość Nasturcja  123
Walor głównie dla tej wiekszosci, co ma mały i zazdrosci tym, co maja wiekszy. Ja zawsze chciałam byc płaska, jak jeszcze byłam młoda to co wyszłam na ulice jacyś faceci rzucali oblesne uwagi, takie chamskie i prostackie, mam uczulenie do dzis na to... o dziwo to sie skończyło, nie wiem dlaczego, ale mam wrazenie, ze coraz wiecej kobiet chodzi z takim wielkim biustem, moze to sprawiły te staniki powiekszajace typu push up

Gość gość
Właściwie to nie lubię gdy ktokolwiek wartościuje mnie poprzez ciało, ale nic szczególnego nie robię, to tylko patrzenie.

Gość gość
Ja wcale nie mam jakiegos ogromnego biustu -65e. Ale jestem bardzo szczupla,wiec odznacza sie nawet pid tshirtami ktore nosze na codzien. Jest to dosc krepujace, bo mowi sie do kogos a on bezczelnie patrzy w biust. Takie sytuacje niestety wcale sie nie zdarzaja rzadko

Gość gość
Ale jak nie pokazujecie "rowka" to też się tak patrzą?

Gość gość
Wlasnie tak!

Gość gość
Pytam, czy chce też podotykać.

Gość Nasturcja  123
Ja rowka nigdy nie pokazuje, nie chodze w takich rzeczach. :( Ostatnio sie ktos gapił, jak miałam gruby golf z wełny

Gość gość
to może na sweter się gapił a nie na biust?

Gość Nasturcja  123
Na biust pod swetrem... :) B wyraznie odznaczajacy sie, niestety. U mnie nic innego nie widac z przodu jak biust, nawet kolega co jest gejem sie gapi, gapia sie tez czasem kobiety

Gość gość
bosze:O

Gość gość
A kobiety to niby nie gapia sie na miesnie i okolice fiuta, ja wtedy pokazuje srodkowy palec i smieszy mnie ich zmazanie. K***a obludne szmatlawce.

Gość gość
kretnskie rozmowy na zakonczenie dnia

Gość gość
Ja mówię "pstryknij fotę, wystarczy na dłużej" i jeszcze beszczelnie się wypinam, a co! :-)

Gość gość
Patrzą sie żłe nie patrzą jeszcze gorzej :-D Oj dziewczyny :-D

Gość schudnąć 5 kg
cóż mam małe piersi, w sumie raz jeden się gapił. o dziwo nie byłam zawstydzona uważam że to przyjemne :P Lubię jak się gapią

Gość gość
Jak któraś nosi model "uszy jamnika", to się nikt gapił nie będzie, spokojnie, no chyba, że......kynolog.