Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Modlitwa ma niewyobrażalną moc

Polecane posty

Gość gość
ksiądz w dzisiejszych czasach to przebieraniec, żadnego majestatu w nim nie ma, ot taka p|pa! tak mi się kojarzy :) Z całej tej bandy konowałów tylko 2 prawdziwie uczciwych ludzi znałem. A właśnie księża winni być uczciwi, a nie są. Co gorsza fałszywe i podstępne i interesowne gady z nich są. Taka prawda, wystarczy posłuchać jak ręka rękę myje w imię czego? Boga ;) To jest prawdziwa hipokryzja :D

Gość gość
męskie k***wskie d***** :D dzisiaj to patologia ,ksiedz jest nikim , zerem gorszym od grabarza

Gość gość
największa solidarność środowiskowa jest wśród lekarzy, księży i prokuratorów. Każdy ma być uczciwy. Bóg nie patrzy na profesje . Zna wielu przyzwoitych oddanych kapłanów ; nieuczciwi też sa jak wszędzie . Twój antyklerykalizm jest tak chory jak rasizm i inne podobne.. Antyklerykalizm to niesmoaiwta moc nienawiści to upośledza przede wszytskim ciebie nikogo innego dobranoc

Gość gość
A grabarz to zero? Z jakiej racji? to ty pisałeś że kochasz Boga? Idź porozmawiaj z Bogiem o tym co czujesz zamiast tu siedzieć. może ci się coś poprawi ale to długa droga

Gość gość
???????? :D :D większej parodi nie czytaliśmy :buha adwokat -ks ? grabarz -ks sięe porobiło

Czy ja wiem, to zależy czy jesteś wybrańcem. W Oświęcimiu miliony się modliło i nic im to nie dało.

Gość stefan ruch
uważa sie na równi z adwokatem ,lekarzem ? dobre :))

Gość gość
ciekawe który ksiądz modli sie za mnie :P tylko i wyłącznie za mnie

Gość gość
ten którego o to prosiłaś

Gość gość
jezeli sie nie modlicie to nie miejcie pretensji ze kapłani upadaja w grzech i odchodza bo kapłani sa na pierwszej lini ataku szatana bo gdy pada ksiadz to upada cała parafia

Gość gość
ja tez upadłam :P z parafią i księdzem :(