Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie bardzo samotna

Polecane posty

Gość gość

Doskwiera mi samotnosc Nie mam chlopaka a znajome nie zawsze maja dla mnie czas

Gość gość
Brzmi jak użalanie się nad sobą. Zmień nastawienie :)

Gość gość
Ale co mam zrobic? Dzis niedziela, piekna pogoda za oknem, blisko 20 stopni ajasamaw pokojy. Poszlam na miasto, na zakupy, na kawe , do parku a tam same pary zdziecmi

Gość gość
Beata- masz racje. Ja bylam w zwiazku z kins ktos stosowal agresje slowna i terror psychiczny. Nie mam znim kontaktu od stycznia. Wyprowadzilam sie. W ciagu tygocnia jest ok, weekendy najgorsze. Nie wiem co ze soba zrobic.

czasami wolałabym w samotnosci pomysleć ale bez problomów jestem w głębokiej rozterce co mam robic mam dzieci 2 wspaniałych synów 37 lat i utrapienie zmężem jestem nieszczęśliwa

ja każdy weekend siedzę w domu bo mąż ma banie nazywam go terrorystą rodzny bo inaczej nie idzie

Gość gość
A gdzie mieszkasz Beata? Maszjakies kolezanki? Nieda rady go wykopac z domu?

koło rybnika w domku który razem budowaliśmy 5 lat w nim mieszkamy i to nie takie łatwe go wykopac

koleżnki mam ale dzis dostałam takiego doła że chciałam porozmawiać z kims zzewnątrz

koleżnki mam ale dzis dostałam takiego doła że chciałam porozmawiać z kims zzewnątrz

Gość gość
No ja tez mialam dola O ironio w zeszlym tygodniu dostalam awans w pracy i spora podwyzke. Zamiast sie cieszyc to sie uzalsm ze nie mam nikogo i ze sama :(

Gość majka987654321
witam niby ma sie tylekolezanek ale tak naprawde to nie ma zkimpogadac od serca kurcze cos w tym jest...

to gratulacje mówię ci lepiej być samemu a w spokoju niz z dewiantem który cię wykańcza chciałabym się ponudzić w samotności

Gość gość
A co takiego on dzisiaj zrobil?

ja mam jedną taka naprawde przyjaciółkę ale czasami całkiem obca osoba daje większego kopa na rozruszenie

poprostu jak alkoholik zostawił mnie z dzićmi i poszedł w długa zwyzywał a teraz sobie słodko śpi i jutro powtórka

Gość majka987654321
to faktycznie lepiej byc czasami w samotnosci ale kurcze i tak i tak nie dobrze ja mialamfaceta z ktorym bylam 3 lata mamy juz 2 letniego synka ale rozstalismy sie jakis rok temu dla niego to tylko praca i play station bylo najwazniejsze zero czasu spedzonego z rodzina