Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

impreza rodzinna

Polecane posty

Gość gość

a wiec wczoraj podczas spotkan rodziny moj tesc powiedzial ze moj chlopak jest moim sponsorem ! wszystkich zamorowalo moj tato sie oburzyl i tak skonczyla sie impreza. sama prawda nie pracuje ale wychowuje nasze dziecko i zajmuje sie domem jaki k***a sponsor przeciez to jego obowiazek, ja chetnie zamienila bym sie rolami i sama poszla do pracy..

Gość gość
twoj chlopak nic nie powiedzial ?

Gość gość
Przynieś mu papierek ze stanu cywilnego ze swoim imieniem i nazwiskiem jego syna, to syn już nie będzie sponsorem. :)

Gość gość
jestesmy zareczeni od 3 lat ale na wesele nas nie stac a ja nie chce brac slubu ukratkiem tylko zeby byl papierek odchowam synka zarobie sobie na wymazona suknie i wtedy pomysle o slubie. a on nie ma prawa tak do mnie mowic, wychowuje jego wnuka niech mu powie za 20 lat jak powiedzial do mnie ciekawe jaki bedzie mial do dziadka szacunek.

Gość gość
o masakra jakaś :/. chyba bym wyszła z siebie na Twoim miejscu. Co na to Twój narzeczony?

Gość gość
on nic nie zrobil, ja tez bo mnie zamorowalo. moj tata powiedzial ze sobie nie zyczy zeby cos takiego mowil bo utrzymywanie nas to jego obowiazek.

Gość gość
szczerze mowiac to napwewno wygarne to przy nastepnym mozliwym momencie mieszjamy u jego rodzicow na poddaszu niby osobno ale razem. nie wiem co jezeli on napprawde tak myslu ? on swoja rodzine ma w d***e tylko by pil ciagle.