Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegralam zycie

Polecane posty

Gość gość

24 lata, nie mam nic: pracy, wyksztalcenia, zawodu, domu, samochodu... Mam jeszcze szanse ulozyc sobie zycie?

Gość gość
masz dopiero 24 lata co prawda ludzie w twoim wieku maja juz zawody i w wiekszosci prace ale wszystko przed toba ! wez sie za siebie! zamiast gdybac zacznij sie uczyc choc by zaocznie a pozniej znajdziesz prace, partnera/ partnerke i ulozysz zycie! Dalej rusz sie ! kazda chwila sie liczy !

Gość gość
ja mam 30 i tez nic nie mam. Jak mialam mozliwosc oszczedzania bo zarabialam duzo to wolalam uzywac sobie zycia kupowac p*****ly a reszte zoatawiac "na pozniej" ..... niestety przeliczylam sie. Stracilam prace, musialam wyniesc sie do innego kraju i zaczynam od nowa ale nie mam pomyslu na zycie

Gość gość
moje wszystkie kolezanki maja rodziny i domy czy mieszkania a ja nic ...... 10 lat minelo niczym sekunda

Gość gość
ja tez nic nie mam

Gość gość
No ale to pozytywne. Zyjecie zgodnie z własnymi zasadami i to jest prawdziwe życie. Zawsze w każdym wieku można zacząć nowy rozdział. Co z tego, ze kokezanki maja mężów,dzieci, stała pracę i mebloscianke. I tylko to będą mieć przez następne 50lat. A wy będziecie mieć co innego, lepszego, choć może i to też. Gdybym została w Polsce tez bym miała stała pracę (którą rzucilam), pewnie meza też, bo bym się ugiela i wyszła za któregos z moich obecnie byłych. Nie mam ani jednego ani drugiego, i jestem szczęśliwa i wiele przede mną. Choć na pewno nie łatwe, ale takie jak chce, moje.

Gość gość
Nic nie osiagniesz, jestes zerem, nie masz szans, przegralas zycie.