Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ojezusiee

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Hej, wiem że zaraz zaczną się tzw. hejty, ale proszę tylko o wyrozumiałość i odpowiedź, darujcie Sobie komentarze typu. jesteś za młoda itd. więc mam 18 lat. uprawiam seks bez zabezpieczenia ze swoim chłopakiem, mimo tak młodego wieku, nie mogę przestać myśleć o chęci zostania Mamusią, wiem doskonale z czym to się wiąże, wiem że to mega odpowiedzialność itd. od jakoś 2 tygodniu, jest mi czasami nie dobrze, ale nie wymiotuje, jem coraz więcej, więc tyje, mam mega duży brzuch wiem ze na to za wcześnie, ale widać na dole że jest cudowny brzusio, od tygodnia strasznie boli mnie lewy jajnik, strasznie boli brzuch, piersi bolą tak że nie mogę ich dotknąć, są większe, jestem strasznie nerwowa, za 3 dni powinnam dostać okresu, wydaje mi się że go nie dostane.. ale sama nie wiem, wiem że powinnam zrobić test, ale chciałam sie najpierw poradzić co i jak Tu, bo jesteście bardziej doświadczone, z góry dziękuje za odpowiedzi :)

nigdy nie miałam takich objawów przed okresem, zawsze czuję się normalnie dlatego to mnie zdziwiło i dodało niepewności, wyraźnie prosiłam o darowanie Sobie takich komentarzy.

jezu darujcie Sobie, serio na tym świecie nie ma normalnych ludzi? nie przyszłam tu żeby dyskutować o waszej głupocie, tylko na poważny temat.

nie, doskonale rozumiem pytanie, ale Ty chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, więc mnie nie pouczaj, wyraźnie jest napisane że chce zajść w ciąże.

Gość gość
a skoro z nim jesteś w ciąży to ze mną nie zajdziesz, więc mam ochotę grzmocić się z Tobą w kilku pozycjach.