Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zalamana WSKLEPIE NIGDY NIE PROSZA MNIE O ODOWD

Polecane posty

Gość gość

To chyba oznacza ze wyglądam staro:(

Gość gość
Mam tylko 19 lat a od dwóch lat nie,proszę mnie o dowod! Jestem zalamana.

Gość gość
Oj to rzeczywiście powod do załamki ..:-P

Popełnij samobójstwo z tego powodu. :o Zresztą, ledwo wąsa mlecznego wytarłaś, a już pewnie opie/rd/alasz browce z w gwinta myśląc przy tym, że jesteś cool :o

Gość gość
Spadaj debilu. To normalne ze kazdy lubi puc alkohol, który jak wszystko jest dla ludzi! Potrafie zachować umiar i kulturę w piciu co nie zmienia faktu, ze dla mnie czysta przyjemnością jest alkoholowa impreza co tydzień.

Ja pyerdole co za patola. Ledwo co dowód dostała, głupia jak chiński, lewy but o zaniżonej numeracji, ale n******* co weekend musi być! Przecież jest dorosła. 💤. W życiu nie chciałbym dziewczyny - alkuski. :o Z domu taki przykład wzięłaś?

Gość gość
co zrobic :P ja jako 16 latka ponoc wygladalam najstarzej z rowiesnikow i zawsze mnie wysylali do sklepu po alkohol co prawda czasami sie udawalo czasami nie ale sie cieszylam z tak waznej funkcji ;)

Gość gość
Nie wyzywaj mnie. Imprezy to normalna czesc życia. Nie,kryje sie z tym przed rodzicami bo potrafie w tym zachować umiar. Moi rodzice tez chodza na imprezy z alkoholem a na pewno patologii nie reprezentują. Są lekarzami i to szanowanymi.