Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OBRAZ KAFETERIANKI

Polecane posty

Gość gość

Mój obraz kafeterianki 1.Ubiera się jak to sama nazywa schludnie czyt. tania tunika i legginsy, gardzi kobietami lepiej ubranymi, wydającymi duże sumy na ubrania 2.Na obiad najczęściej gotuje placki ziemniaczane, mielone, naleśniki, gardzi kobietami które gotują wyszukane potrawy lub wcale nie gotują, to dla niej niedołęgi życiowe, 3.Dziecko ubiera wyłącznie w bieliznę (body, śpiochy itp.), starcze tylko dres lub strój jak u mamusi (tunika, legginsy), wg niej dziecko ubrane elegancko stylizowane jest na dorosłego a to zło, 4.Oczywiście nie pracuje, „zajmuje się dzieckiem”, ta opieka opiera się głównie na tym ze dziecko gdzieś koło niej się kręci gdy ona gotuje i sprząta, 5.Nie ma nic do powiedzenia, jej tematy rozmów to wyłącznie, dziecko dom, plotki, 6.Jest wspaniała bo sama wszystko ogarnia, w życiu nie zostawi dziecka chociaż na godzinę z matką tym bardziej teściową, 7.Aby zagłuszyć swoje kompleksy o niskim statucie społecznym nadaje dziecku imię jak celebryci czy ludzie dobrze sytuowani (Stasiu, Franek, Anna, Marysia).

Gość gość
oj to na pewno nie jestem kafeterianką :), pozdrawiam Was wszystkich

Gość gość
Wiekszosc tu klamie ile zarabia,jakie to ma markowe rzeczy itd ,po drugie po cch*j roztrzasasz temat???! Tak ci sie nudzi to dz d roboty, wczoraj ten sam watek byl,powtarzasz sie

Gość gość
zapomnialas dopisac- opluwa wszystkich ktorzy maja inne zdanie i podejscie do zycia uwaza sie za najlepsza matke i zone i ze rodzina meza to samo zlo

Gość gość
no właśnie na cafe siedzą same kłamczuchy, a w domu bieda aż piszczy :(

Gość gość
Uff... Ja też nie =) ale dobre podsumowanie ostatnich twmatów. I podziwiam- że miałaś czas i chęci

Gość gość
ale pipceeenie ejjjj przeczytalam i nawet smiac mi sie nie chcialo za czesto zagladasz do tego watku :)

Gość gość
Wszystkie jestescie takie same, krytykujecie i obrazacie sie nawzajem,a ja nie rozuniem po co?? Ja tam sobie od czasu do czasu czyytam te wypociny i dochodze do wniosku,ze chyba wszystkie nie maja pracy bo ciagle tu siedza a pozniej gadaja jakie to one dobre prace maja hahaha,jedne drugich warte

Gość gość
Same kłamczuchy powiadasz? Dlaczego mierzysz swoją miarą? To znaczy że Ty też nią jesteś i u Ciebie też bieda. Ale nie zaraz powiesz że Ty tu tylko zaglądasz. Po co uogólniać? Nie byłaś u wszystkich w domu, nie poznałaś ich, a gadasz takie głupoty. Wiadomo że napewno są takie osoby ale nie każdy taki jest. Ale wszechwiedzące kafeterianki wiedzą lepiej =) pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Kurcze a ja z taka bieda spotkalam sie wylacznie na kafe nie wiem czy to kwestia srodowiska czy regionu w ktorym zyje,nie znam ludzi ktorzy maja mniej niz 4 tys na rodzine,naprawde

Gość gość
7.Aby zagłuszyć swoje kompleksy o niskim statucie społecznym nadaje dziecku imię jak celebryci czy ludzie dobrze sytuowani (Stasiu, Franek, Anna, Marysia). x STATUSIE nie STATUCIE! - i dodam jeszcze, że kafeterianka owa jest nieukiem jak autorka. Wytyka innym jak żyją nie potrafiąc przy tym pisać, używa słów, których znaczenia nie rozumie i robi błędy rzeczowe :D senkjuuuu baj baaaj!

Gość gość
ło matko, ale gość powyżej się zagotował, paranoja, nie przeżywaj tak tego wszystkie co dzieje się na cafe, bo to tylko wirtual :

Gość gość
Tu autorka,wlasnie ja pisze z pracy,kafe czytam sobie dla relaksu miedzy projektami

Gość gość
Kazda kazda obraza popatrz i otworz czy, szczera prawda,ja przynajmniej niczym sie nie chwale a w rzeczywistosci tego nie mam i nie obrazam innych,bo nie wypowiadam sie zazwyczaj na glupie i prowokujace tematy,albo rozmowa na poziomie albo wogole nic nie psze,pozdr,p.s widze ze juz zaczyna s wojna, haha

Gość gość
Dobre podsumowanie,straszny obraz polskich kobiet na tym forum sie przedstawia,masakra

Gość gość
lubię takie wątki ,widać przeżywające kobitki , sfrustrowane na maxa :)

Gość gość
a tam zaraz straszny, co Wy dziewuchy, na żartach się nie znacie czy macie po 20 lat ???? :)

Gość gość
wyluzuj getry frustratko wiem co to jest statut,jesteś tak ograniczono ze nawet do głowy ci nie przyjdzie że ktoś może literówke zrobic

Gość gość
Och "dla relaksu między projektami" hahaha ale pisać nie umiesz, i statusu od statutu nie odróżniasz jak już ktoś tu napisał. Pewnie projektujesz paragony w biedronie :P

Gość gość
autorko, ty szmato pusta bez zainteresowań i swojego zycia zerknij na siebie. co widzisz?

Gość gość
i jest wojna :) lecą wyzwiska :)

Gość gość
autorka też jest kafeterianką, więc pisze o sobie i o tych co jej przyklaskują też GRATULUJĘ WAM DEBILIZMU :D

Gość gość
zebrały się małolaty na pyskówkę :)

Gość gość
widze ze ten podkład estee lauder jednak nie słuzy mojej cerze ;)

Gość gość
no nie służy :( fakt

Gość gość
Mowilam,ze kazda kazda obraza i wszystkie sa na tym samym poziomie, gowniarstwo !!!!!!!!!

Gość gość
przedstawiłam mój punkt widzenia,dla mnie 80 % kobiet tu piszących własnie takimi cechami sie charakteryzuje

Gość gość
mózg tez ci nie służy, odmówił posłuszeństwa :(

Gość gość
HAHA zabolało was co?buahahaha

Gość gość
mnie nie, bo ja nie jestem kafetrianką :) pozdrawiam cię gorąco