Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obraz kobiet....

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie jestescie jednakowe, wg waszego podzialu na kafetarianki i nie kafeterianki charakteryzujecie sie tymi samymi cechami: 1. Wyszczekane jakich malo 2. Obrazanie i jeszcze raz obrazanie innych i siebie nawzajem 3. Pyskowka i hamstwo 4. Sprowadzenie rozmowy do najnizszego poziomu 5. Pokazanie jakie to nie jestescie wporzo Jednym zdaniem,wszystkie siebie warte, ech, kafe kiedys bylo calkiem spoko,a teraz nawet nie czytam tych desperackich wypocin. P.s wierze ze sa tu tez porzadne kobiety nie udzielajace sie wcale,pozdr:-)

Gość gość3
Ja jeszcze nikogo tu nie obraziłam, nie wyzwałam za to sama się nasłuchałam jaką jestem k***ą, bo jestem ateistką i nie chcę ślubu i jeszcze parę inwektyw bo napisałam za dużo o sobie i moich poglądach (które nikogo nie obrażają, ot chciałam pogadać, wymienić się argumentami ale na kafe się nie da) tu jest rynsztok, gdzie prawe i sprawiedliwe madonny ustaliły sobie, że im wolno obrażać i wyzywać

Gość gość
Prawda szczera prawda autorkoo ,zgadzam sie!!!!!!

Gość gość
2014-03-17 10:41:41 jak bym to ja pisala

Gość gość
Jedne drugich warte

Gość gość
noooo druga pyskówka będzie :)

Gość gość
heh pyskówka? niekoniecznie, raczej temat umrze, bo jest w miarę na poziomie i spokojny a wściekłe kafe-suki się na takie topiki nie zlatują