Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec ma inną kobietę mama jest załamana jak mam jej pomóc

Polecane posty

Gość gość

Cześć Wam ! Może Wy macie jakieś doświadczenia w takich sytuacjach ? Jak mogę pomóc mamie ? Widzę, że jest załamana, nie uśmiecha się, źle wygląda..strasznie mi jej szkoda, nie wiem co robić..są małżeństwem od 25 lat, ona nigdy by go o to nie podejrzewała..ja mam 21 lat jestem obecnie w ciąży, a w sierpniu bierzemy ślub kościelny z mężem (jesteśmy po ślubie cywilnym) i on ją zostawia w takim momencie..całkiem się od niej odwrócił..mieszka z nami, ale olewa wszystko siedzi całe dnie na kompie, gada z tą babą..śpi w osobnym pokoju..najgorsze jest to, że mamie nadal na nim zależy..

Gość gość
sory ale nie kumam "w sierpniu bierzemy ślub kościelny z mężem (jesteśmy po ślubie cywilnym)....." ale co to ma do rzeczy????

Gość gość
Nie chodzi tu o mnie..nasz ślub ma tu tyle do rzeczy, że to duży wydatek i dużo nerwowych sytuacji, załatwiania itp., a on to olał i nie ma zamiaru w niczym w żaden sposób pomóc..

Gość gość
jak tatus tak kocha kochanke to go w******e do niej, nie sadze ze go bedzie chciała i odrazu tatusiowi rozum wróci

Gość gość
Jak do niej pójdzie to nie będzie powrotu..ale to już od mamy zależy, ona go nie wywali, bo boi się, że będzie żądał połowy majątku, czyli domu, którego on nie wybudował, a wprowadził się do gotowego..tylko babcia z dziadkiem na nich zapisali dom działki itp. w pewności, że do takiej sytuacji nie dojdzie

Gość gość
darowizna? To darowiznę można cofnąć.

Gość gość
mamie powiedz zeby z domu patalacha wypierdzielila !!! bo inaczej nic sie nie zmieni a ona bedzie nadal cierpiec patrzac na to co on wyprawia powinnas ojcu dac do zrozumienia ze to jak sie zachowal i zachowuje jest obrzydliwe ! nienawidze takich szmaciarzy ...sorrry ale nie rozumiem tyle lat wspolnie i zero szacunku do Kobiety

Gość gość
idz do psychologa on ci pomoze

Gość gość
a ile ojciec ma lat

Gość gość
to po co dwa śluby? i dwa wydatki?

Gość gość
gdyby moj ojciec taki numer wywinal to tej kochance nie dalabym spokoju, zmieszalabym jego i ja z blotem po czym zagrozila ze jesli nie odczepi sie od mojego ojca to bede im utrudniac relacje do konca zycia, i nie obchodzi mnie czy byloby to moralne, zgodne z prawem czy z czymkolwiek innym po prostu nie darowalabym suce a ojca bym sie wyrzekla i splunela mu w twarz z tym ze ja mam dobre relacje z tata mysle ze gdyby mial wybrac miedzy mna a kochanka wybrał by córke ale mam nadzieje nigdy tego nie doswiadczyc bo przysiegam nie recze za siebie ale ty jestes w ciazy to nie wiem :O