Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Perfumy Fm Group Polska

Polecane posty

Gość gość

Czy uzywaliscie ? I czemu ludzie mowia ze to podrobki ?

Gość gość
no bo to sa podrobki. mialam kiedys, nie sa takie zle. ale ja uwielbam mexxa woman to wole troche dodac i se oryginal kupic bo nie sa jeszcze takie drogie

Gość gość
No wlasnie ale dlaczego to sa podrobki. Po czym to poznac.

Gość Znawca tematu FM
Perfumy firmy FM to nie są żadne podróbki tylko są to oryginalne perfumy marki Federico Mahora. Kompozycje zapachowe są pozyskiwane z firmy DROM. Z tej samej firmy te kompozycje biorą inne firmy ktore tworzą perfumy pod własna marką np Chanel itp Jesli wiecie lub nie kompozycje zapachowe nie sa chronione prawem autorskim czy innym, ale mozna jesli ktos chce je sobie zastrzec. Tak np zrobil Kelvin Clein na niektore kompozycje i np FM w tej chwili nie moze zrobic wlasnego perfuma na bazie tej kompozycji zapachowej.

Gość gość
jasne jasne, bujac to ja ale nie mnie. gdyby to byla prawda ich cena bylaby znacznie wyzsza wiec skoncz pierdzielic, ze to nie sa podroby.

Gość Znawca tematu FM
Nie masz racji. Zauwaz czym sie roznia te perfumy. Fm ma zwykla tania buteleczke i zwykłe opakowanie i zadnego znanego nazwiska na butelce i na opakowaniu. FM takze placi grosze na reklame bo reklame robia klienci FM. Gdy wezmiemy perfume z drogerii to w tej cenie mamy wliczona marze sklepu, reklame, ladne opakowanie i fikusną buteleczke no i czesc kasy leci do np Paris Hiltion bo np jej nazwisko jest na opakowaniu itp. A to sa duze kwoty i dlatego perfuma z drogerii kosztuje np 180 zl a z FM ta sama np 40 zl.

Gość gość
Nie dyskutujcie ze "Znawcą" bo to sekciarz, wszystko co mówi to wyuczone teksty ze szkoleń. Te, Znawca, głosisz swoje prawdy wiary na forum zamiast szukać kolejnych jelonków na spotkania biznesowe w McDonald's?

Gość gość
znawca....przestań wciskać ten kit :D

Gość Znawca tematu FM
O widze ze hejterzy sie zlecieli. Dla waszej wiadomosci nie jestem w zadnym MLMie i nie chodze do MCdonalda. I nie wciskam kitu tylko prawde ktora widze ze ciezko wam zaakceptowac. Trudno wasza sprawa.

Gość gość
markowe perfumy-testery tez sa bez ładnych opakowań, ale na flakoniku jest znak firmowy wiec przestan już pierdzielic, ze te z fm to oryginały :D

Gość Znawca tematu FM
Nie pierdziele tylko mowie jak jest naprawde. Ciezko wam to pojąć ? FM to taki sam oryginal jak Dior czy inny Hugo.

Gość gość
to sobie go uzywaj, ja nie mam zamiaru uzywac takich podrob

Gość gość
lol weź idź już bo spóźnisz się na spotkanie, tylko ubierz się na półbiznesowo!

Gość Znawca tematu FM
Ja z produktow Fm jestem zadowlony bardzo. Przynajmniej nie musze przeplacac jak wy. No ale to wasze pieniadze i nic mi do tego na co je wydajecie. ja tylko napisalem jak jest naprawde. Nie musicie mi wierzyc.

Gość Znawca tematu FM
juz pisalem ze nie jestem w zadnym MLMie idioto. Naucz sie czytac.

Gość gość
uważaj bo uwierzę pajacyku

Gość gość
to po chvj probujesz przekonywac do fm. jestes taka sama łajza jak oni.

Gość Znawca tematu FM
Nikogo nie probuje przekonywac. Jest temat to sie wypowiedzialem. To chyba wam cos nie pasuje skoro tak szczekacie. Zalosne

Gość gość
haha to ten sam pionek z tematu o mlm, szczek szczek łajzo

Gość Znawca tematu FM
"uważaj bo uwierzę pajacyku" Juz c***isalem ze nie musisz wierzyc. nie zalezy mi na tym.

Gość gość
huehuehue

Gość Znawca tematu FM
Szczek szczek etatowcu. Pracuj ciezko to na emeryturze bedziesz zył jak król hahahahah

Gość gość
jak odszczekuje :D

Gość Znawca tematu FM
Mozecie sie smiac z MLMow i ludzi w nim pracujacych ale to nigdy nie zmieni faktu ze sami do niczego w zyciu nie dojdziecie. Wy sie smiejecie a w takim Fm juz kilkaset ludzi jezdzi mercedesami. Smiejcie sie i szczekajcie dalej. Bo tylko to wam zostalo. Ja tez zamierzam sie zapisac do FM i ze mnie tez mozecie sie smiac. Ja juz sie z was smieje a bede jeszcze bardziej jak za 3 lata odbiore Mercedesa i lekka reką bede zarabial 3000 zl netto praktycznie nie ruszajac d**y z domu. Szczek szczek frajerzy

Gość gość
gdyby tak bylo nie musialbys przekonywac do tego ludzi na forum, musisz blagac o uwage naiwniakow, ktorzy dadza sie nabrac. po co sie tak rzucasz, a no po to bo ciezko zpaiertalasz na te marne sto zlotych zariobone na frajerach.

Gość Znawca tematu FM
Ale ja nikogo nie przekonuje. Biore normalny udzial w dyskusji. To wy szczekacie hejterzy durni ze az smiac sie chce.

Gość gość
znowu ci naganiacze? jesoooo

Gość gość
Naciagacze ? chyba w twojej chorej glowie.

Gość gość
up

Gość gość
kupuje czesto, to sa odpowiedniki oryginalnych perfum, pachna podobnie ale sa nie trwale.