Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość

jak z tym zyc ?:(

Gość gość
wygląd o niczym nie świadczy!!!!!!!!!!!

Gość gość
No ale przeciez w dzisiejszych czasach taki kladzie sie nacisk na wyglad,wielu facetow juz skresla ciebie na samym wstepie,dlatego,bo jestes brzydka.I jak tu z tym zyc ?

Gość gość
dla jednych jesteś brzydka a dla kogoś będziesz najpiękniejsza.......wiem że większość patrzy tylko na wygląd ale nie wszyscy, najważniejsze jest to co sobą reprezentujesz a nad ciałem zawsze można trochę popracować

Gość BrzydkaOna
oo to jesteśmy we dwie:]

Gość gość
A je jestem piekna i co ?Nie mam przez to zadnych kolezanek :O

Gość chinski mandaryn
nastepne provo - haa ha ! a jesli to prawda to daj fote i zobaczymy - heee?

Gość gość
Masz na mysli mnie,goscia z 13:14,chinski mandarynie ?Wstawilabym,ale nie jetem jedna z tych bezmyslnych dziewczynek,ktore wstawiaja tu swoje foty,wole zostac anonimowa :)

Gość gość
P********ie :( Ja też jestem brzydka i doskonale wiem autorko jak się czujesz. Nigdy nie zapomnę pogardliwych wspomnień. Chyba już powoli godzę się z tym, że na zawsze będę sama.

Gość gość
pokaz fote

Gość gość 157
No nie każdy zwraca szczególną uwagę na wygląd. Dala niektórych liczy się wnętrze i osobowość.

Gość gość
Faceci to wzrokowcy. Dla nich zawsze pierwsze skrzypce gra wygląd. Taka jest niestety prawda. Nawet jeżeli masz piękne wnętrze i zapoznacie się bliżej to i tak w jego umyśle będzie to jakie wywarłaś na nim wrażenie za pierwszym razem.

Gość gość 157
No nie zgodzę się z tobą.To samo mogę powiedzieć o kobietach. Że dla kobiet tylko wygląd i kasa oraz kariera się liczy. Ale nie dla wszystkich.

Gość gość
Ja uważam, że dla mężczyzn wygląd się liczy i to bardzo. Przecież oni podświadomie wybierają kobietę, która przekaże najlepsze geny potomstwu.

Gość gość
Lubie brzydkie,przynajmniej mi kumpel rogow niezrobi dawaj nr tel.

Gość gość
Pan Zapałka Co masz na myśli pisząc niezadbane? Ja dbam o siebie ale mam brzydką twarz. To mój największy problem.

Nie każda jest kwiatem Lotosu. Nie każda ma szczęście od losu. Nie każda ma szczupłą figurę. Nie każda też piękną skórę. Lecz każda pragnie miłości. Lecz w każdej odrobina czułości. Lecz każda ma swoje wspomnienia. Lecz każdej spełnią się jej marzenia.

Gość gość
wierze ze kiedys sie zakocham,bedzie to trudne ale sie zakocham

No właśnie wierz w swoje szczęście a z czasem się ono spełni. Bowiem wiara jest wielkim ludzkim darem.

Gość gość
sa brzydkie kobiety - niestety nie wszystko nadrobisz makijazem czy fryzura. Inna sprawa ze jest ich relatywnie malo - wiekszosc jest przecietna. Wsrod facetow jest chyba wiecej brzydali. Nie wiem czy naprawde jestes brzydka czy moze jak to kobieta patrzysz na siebie zbyt krytycznie: jak ja mialam nascie lat to uwazalam sie za potwora, a teraz patrze na zdjecia z tamtego okresu i uwazam ze bylo niezle. Po czasie pogodzilam sie z tym ze miss nie jestes, nauczylam sie wykorzystywac swoje atuty (ladny usmiech, wlosy, biust) i zaczelam miec powodzenie. Podstawa to zaakceptowac siebie - sprobuj popatrzec na siebie jak na obca osobe, zobaczyc swoje zalety i je wyeksponowac albo zmienic to, co ci najbardziej przeszkadza i co mozesz zmienic.

Gość gość
Jest duzo brzydkich kobiet , ja tez jestnm brzydka nawet jak sie ładnie ubiore wiem jak sie czujesz :(Ile masz latek ?

Gość gość
To musi być strasznie h*jowe być brzydkim. Mam kilka brzydkich koleżanek i one słabo wyglądają nawet jak się ładnie ubiorą. To głownie przez ich szczerze lub pyzate ryje.

Gość gość
*szczurze

Gość gość
Nie każdy jest kwiatem Lotosu. Nie każdy ma szczęście od losu. Nie każdy ma szczupłą figurę. Nie każdy też piękną skórę. Lecz każdy pragnie miłości. Lecz w każdym odrobina czułości. Lecz każdy ma swoje wspomnienia. Lecz każdemu spełnią się jego marzenia. od brzydul dla panow....brzydali :D

Gość gość
Brzydule nie powinny mieć marzeń bo nikt ich nie chce nawet w******* przez 5 minut :D