Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pilne i ważne pomocy

Polecane posty

Gość gość

Czy mogę wykąpać psa w szamponie dla kotów z kocimiętką? Zaznaczam, że wczesniej pani w zoologiku poleciła nam szampon dla kotów, bo nasz pies ma alergiczną skórę, ale tym razem mój mąż kupił szampon z kocimiętką (nie mówiąc pani w zoologiku, że to dla psa) i zastanawiam się czy mogę tego użyć.

Gość gość
Lepiej nie .

Gość gość
czy ktoś u licha MOŻE mi odpowiedziec na to pytanie, czy takie tłumoki z was i nikt nie wie?

Gość gość
a dlaczego? podejrzewasz tak tylko? czy to bardziej potwierdzone przez specjalistów?

Gość gość
zwroc ten szampon a psa ewentualnie mozesz wykapac w szamponie dla ludzi ale tez alergikow

Gość gość
No jasne. Przynajmniej koty nie będą podchodzić :D

Gość gość
ale ja mam tez kota także nie muszę go zwracać, tylko muszę koniecznie wykąpać psa przed wizytą u lekarza i nie mam w czym, a dla ludzi to chyba zbyt ryzykowne... Mam jeszcze inny szampon dla psów, wybielający sierść, tylko, że ten ją uczulał i już nie wiem czy mniejsze zło kocimiętka czy ten wybielający....

Gość gość
Jak wykąpię psa w kocimiętce to chyba koty beda podchodzic... przecież to afrodyzjak....

Gość gość
Jest tu jakiś hodowca znający się na psach? Albo weterynarz? Ktoś kompetentny, kto nie zrujnuje do reszty mojego psa? Który już i tak jest w ciężkim stanie? Każda sekunda się liczy...

Gość gość
najwyżej kot ci psa w******y, wszystko zostanie w rodzinie

Gość gość
Idiotko piszesz , że liczy się każda sekunda , a ty dopiero chcesz go kąpać. Pozabierałabym tym pseudo hodowcom te wszystkie zwierzaki. Co za ludzie

Gość gość
Chciałam Was wziąć na litość. Nie jest dobrze z psem, ale widzę, że coś się dzieje, bo wczoraj nie chciała jeść, natomiast dzisiaj je normalnie, tylko jakaś taka smętna jest. I nie jestem pseudo hodowcą bo mam psa z rodowodem.

Gość gość
Kot mi psa nie w******* bo kot sięga psu do łokcia (jak ma uniesiony ogon), także za chiny ludowe nie dostanie się do jej dziury. Z resztą nie ma jajec...

Gość gość
a co to ma debilko wspólnego. Nie masz podstawowej wiedzy o wymaganiach zwierząt- jesteś bezmózgim psudochodowcą.

Gość gość
psy i koty maja rozne PH skory,

Gość gość
Ty jak widać też nie jesteś lepsza, bo nie potrafisz nawet odpowiedzieć na pytanie czy mogę użyć takiego szamponu. I nie wyzywaj mnie, bo zgłoszę Twoje IP na policję i będziesz mocno tego żałowała. Zaznaczę tylko, że mam w rodzinie prawnika, który Cię załatwi tak, że odechce Ci się korzystania z internetu.

Gość FACET23LAATA
sramy na żółto- ze strachu

Gość gość
Ale szampony dla kotów można używać dla psów, ponieważ są delikatniejsze, natomiast odwrotnie już nie można. Tylko ta kocimiętka mnie niepokoi, bo to takie trochę mało psie...

Gość gość
wlasnie rozne ph, jak mozna takie glupie pytania zadawac kup szampon dla psa

Gość gość
facet amancie... z taką bajerą nigdy nie pociupciasz.

Gość gość
hahaha jaka tępa dzida

Gość gość
ale dla psa nie może być bo są za mocne i ją uczulają! polecono nam szampon dla kotów, ciężko to zrozumieć? Czytajcie ze zrozumieniem. Ja wiem ze można użyć szamponu kociego, ale nie wiem czy ten z kocimiętką mozna!

Gość gość
kto tępy? ja? czy ta idiotka co sie tu wyzywa za to, ze nikt jej nie chce przez trądzik?

Gość gość
zamiast pomocy zostałam zszykowana przez was co odbije na mnie piętro i juz nigdy nie kupie sobie psa. teraz mam mysli niemalze jak samobojcze z tym, ze sie nie zabije.

Gość gość
właśnie mnie aresztowali, ojoj , ale skuteczny ten rodzinny prawnik

Gość gość
pewnie ktoś inny Cię zgłosił, bo ja jeszcze nie powiadomiłam odpowiednich służb. Widocznie zasłużyłaś sbie nie tylko u mnie. No i dobrze, pokarm zawsze wraca.

Gość FACET23LAATA
pokaż cipke

Gość gość
facet dużo się jeszcze musisz nauczyć, takie teksty to po ślubie, teraz mógłbyś zagaić np. Jaja mi się wypełniają z prędkością światła jak patrze na twoje oczy.