Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smycz do telefonu

Kuzynka niby nie ma pienędzy a kupila samochod za niemal 100 tys

Polecane posty

Gość gość
mazda jakas najnowsza a wiem ile to kosztuje bo mąż sprawdził Widać że jednak zżera Cię zazdrosć!!! chciwosć zazdrość zamiast starać się mieć więcej!!!!

Gość gość
no to po co sprawdzalas, skoro teraz tyle cie to nerwow kosztuje? nie lepiej bylo myslec, ze kosztuje gora 20 tys. ? :D a tak na powaznie, wez przestan zazdroscic, bo w najblizszej rodzinie nie wypada.

Gość gość
rozliczasz im PITa i napier/dalasz na nich na publicznym forum. i miej "znajomości"... takie piz/dy jak ty powinno się na stosie palić

Gość gość
a co nie wypada? Ma prawo zazdroscic

Gość gość
ja sie bardzo ciesze jezeli ludzi na cos stac. Mnie tego nie zabrali wiec co mam sie zżymac. Autorko zycze ci tego samego.

" ja sie bardzo ciesze jezeli ludzi na cos stac. " cholera, mam to samo, mało kto to rozumie

Gość gość
w rodzinie wypadaloby byc bardziej ludzkim i przynajmniej tu nie zalawac sie zazdroscia, jesli juz koniecznie komus zazdroscic, to obcym ;).

Gość gość
ja to uwielbiam jak tak rodzina po kieszeniach zagląda. Bawi mnie to. My tez nie szastamy pieniędzmi na prawo i lewo, wydajemy z glową. Lubimy jakość a to kosztuje. Oszczedzamy ale mamy dwa dobre samochody łacznie za kwotę ok 160 tys. I tez rodzina nie moze przebolec skad my mamy kase na to. Kombinuja kombinuja i nic nie moga wymyslec :P

Gość minniemouseminnie
:) u mnie też nie mogą wykombinować czy jestesmy biedni czy bogaci :)