Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość miami

dlaczego On taki jest?zmienił sie

Polecane posty

Gość gość miami

Hej od pół roku jestem z chłopakiem, to była miłość od pierwszego wejrzenia od razu wpadliśmy sobie w oko. On był czuły miły kwiaty na każdym spotkaniu dostawałam. To zupełnie innych chłopak spokojny i wogóle ale dreczy mnie coś od pewnego czasu chodzi zamyślony ciągle sie kłócimy On twerdzi że to moja wina ale ja sie wypieram. wczoraj przeleżał cały dzień ani nie pocałował nie przytulił był nie dostepny czy on ma inna? czy ja po prostu sie znudziłam ? zadaje mu to pytanie twierdzi ze nie i nie ma zamaru zmieniać dziewczyny... Jestem w poszukiwaniu pracy i to troche też mnie dołuje ale czy to tak wiele oczekiwać wsparcia od osoby która sie kocha

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
21 22

Gość gość
Może chemia minęła i zaskoczony że widzi Cię inaczej.. O co się kłócicie? W moim związku też tak było że po trzech miesiącach mieszkania zaczął wytykać mi wady fizyczne których wcześniej nie widział .

Gość gość
znudził się

Gość gość miami
o jego kumpli maja na niego zły wpływ i chce to w jakś sposób mu to uświadomić najcześciej oto sa kłotnie... nie mam pojecia czy dobrze robie bo jeśli oni tylko pija ćpaja i nic wiecej to jasna sprawa ze zły wpływ na niego maja piszac do was chciałam zrozuminia i w jakiś sposob pomocy a nie aby dopadła mnie depresja