Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość optymistka 29

czy myslicie ze znajda ten samolot?

Polecane posty

Gość optymistka 29

jak w temacie.... zastanawiam sie non stop co sie stalo i czy ich znajda. sama bylam kiedys stewardessa i moze dlatego siedzi mi to w glowie.

Gość raczej nic dobrego z nimi się
nie stało Ciekawe są teorie od zgarnięcia "mózgów" którzy byli na pokładzie, po plotkę, że było tam złoto, pewnie to dezinformacja, ale wiele wskazuje na robotę profesjonalistów ze służb specjalnych.

Gość optymistka 29
ja sie zastanawiam , bo skoro ich porwali to ok , ale ze nieczego nie chca to zalozmy ze zostawia sobie samolot a ludzi wymordowali czy co ? tez mi sie wydaje , ze to co jest dla nas podawane to sciema .. jezeli chodzi o to zloto to tez dziwne , bo podobno ok 7 ton a przeciez to nie cargo byl...

Gość kikikik29
mi tez to nie daje spokoju....naprawde zadne fbi,cia ich nie szuka???nie znalazło...nie znalazło...ZADNEJ PLAMy na morzu,krzykow,sygnalu o awarii...rzad ktoremu nie zalezy na znalezieniu tyko wynjamuje szamanow/????WTF. jakis tam nasz general dowodca powiedzial ze bardzo bardzo malo prawdopodobe zeby kktos z smaolotu potrafil wylaczyc wszystkie radary,sygnaly i ten systm nawigacji....oszukac wszsytkie czestotliowsci i wiedziec kiedy i jaka wysokosc jets niewykrywalnaa...zwykly pilot tego nie umie.... z drugiej strony gdzi e by nie byli-jelsi wyladowali i są porwani. czy 300 osob nie zbuntuje sie porwaczom nawet posiwecajac te 10 żyć???JAK MOZNA zastraaszyc te 300 osob,uwiezic i zrobic to dySkretnie/>?? czy ktoś w promieniu 50 km od ich lądowania nie zauwazyl ze wyladował ten samolot TAM GDZIE NIE POWINIEN???

Gość optymistka 29
no taki samolot nie moze nie zauwazalnie wyladowac . ...nie rozumiem tego , jezeli ich wymordowali to jak ? broni palnej nie da sie tyle przemycic zeby juz na pokladzie strzelac do nich , wyladowali i wtedy ich zabili? ci ludzie na pokladzie pewnie nei mieli pojecia ze schodza na inny pulap ....

Gość gość
jest tyle sposobów by zabić w kilka min. setki osób, chociażby gazem

Gość optymistka 29
wiem , ale sie ciagle zastanawiam , nie moge tego pojac . ktokolwie za tym stoi tak to zaplanowal ,, ze dla nas to nie pojete , chcialabym zeby w koncu wyszlo na jaw co sie stalo .i dlaczego.boje sie ,ze beda nas karmic klamstwami , zwala to na trojkat albo bog wie co jeszcze ....

Gość gość
optymistka 29 ja to chętnie zająłbym sie Twoim trójkątem;)

Gość gość
a na interii ciagle pisza to samo ze mozeliwe ze ktos uprowadzil hahaha

Gość gość
zaraz jak zboczyl z trasy widac bylo na niebie ufo.

Gość klunklara
W nocy czytałam o jednej z teorii, roboczo nazywa się to szitaka. Bardzo ciekawy punkt widzenia.