Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym żyć jak młode bogate dziewczyny z Warszawy. Fajnie i bezproblemowo

Polecane posty

Gość gość

Lansik na miescie, zakupy w drogich butikach, kawka ze starbucksa, lansik na chmielnej, placu trzech krzyzy, marszalkowskiej, imprezki, seksik z przystojniakiem, ciasteczko z psiapsiółką w kawiarni i ploteczki, fryzjer, kosmetyczka, spa :( :( Niczym sie nie przejmują, a jak mają jakies problemy to glupie i infantylne :( tez tak chce

Gość gość
poszukaj sponsora

Gość gość
ja jestem bogata bo zap.... na Chmielnej i nie mam czasu na kawy ze Sturbucksa. Zapraszamy do Wawy!!!!

Gość gość
pracujesz jako kelnerka pewnie?

Gość gość
Haha kawa ze Starbucksa toż to zwykła kuchnia powszednia. Lej na te fajansiary z kawiarenek. Największy obciach to ten lansik właśnie. A potem powrót na blokowisko do nory.

Gość gość
Dokładnie, większość z nich to zwykłe dziunie, ktore mieszkają w tzw apartamentowcach, a to zwykle bloki...tyle, że niedawno zbudowane, siedzi cieć jako portier i deweloper nazwał blok apartamentem :D Rodzice zapieprzają jako korposzczury od rana do wieczora, a dziunie wydają ;) Słoma z butow wystaje ;) Pamietaj, ze naprawde bogaci ludzie nie obnoszą sie z bogactwem, to domena nowobogackich np ruskich.

Gość gość
jw