Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwyczajna741

były chłopak

Polecane posty

hej, jestem tu pierwszy raz i sama nie wiem po co tu pisze no ale cóż ;) otóż to pytanie jest z lekka głupie, ale nigdzie nie znalazłam takiego zagadnienia jakie by mi odpowiadało na necie, no wiec miałam chłopaka potem krótko potem się rozstaliśmy bo były spiny później znowu wróciliśmy, bo się z nim całowałam i chyba znów chciał spróbować później znów się rozstaliśmy wkurzał mnie a ja go i tak wyszło ( wiem dziecinne...) ale teraz chcę znów coś zacząć, tak jakby się z nim podroczyć żeby zobaczył jak to jest robienie komuś nadziei. było dobrze po pierwszym rozstaniu spotykaliśmy się nawet, a teraz nic... nawet się nie oddzywa nie pisze. jak to zrobić, żeby znów z nim zacząć się spotykać i żeby on też tego chciał, przypominam chce się z nim podroczyć, trochę chamskie z mojej strony, ale może to mi ulży, bo nie daje mi to spokoju, dziękuję, że przeczytaliście moje wypociny i proszę o odpowiedzi ;).

Gość gość
napisz do niego coś :) a później może rozmowa się rozwinie :)

pisałam, pisałam, nawet nie raz piłam z nim piwo, ale to z jego kolegą też i nic... nie wiem co mam juz robić

Gość gość
ile ty masz dziecko lat 13?

Gość gość
niestety nie zgadłeś ;)

Gość gość
nie 13 tylko 14 i jest juz ''dorosła''-)