Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHRZESTNA MATKA

KOMUNIA TO NIE WESELE ILE DAJECIE

Polecane posty

Gość CHRZESTNA MATKA

Uważam, że dziecko nie powinno w ogóle dostawać kasy bo i tak rodzicie mu zabiorą!!!! kupią mu lipny rower, a reszte kasy zabiorą np. na remont !!!! Nie dawajcie dzieciom kasy i drogich prezentów, bo robicie szkodę i zatracacie sens komunii św. potem takie dziecko nic nie wie o komunii tylko cieszy sie z tego co dostał !!!! Wiem, że teraz taka moda, że daje się tablety, laptopy itp. ale przecież 9 letniemu dzieciu to jest JESZCZE nie potrzebne, a w szkole sala komputerowa jest, gdyby czasami mu potrzeba było skorzystać !!!! W szkole nie wymagają jeszcze tabletów, więc NIE PRZESADZAJCIE !!! My byliśmy wychowani bez takich rzeczy i jakoś wyrośliśmy na porządnych ludzi, a dzieciakom trzeba poświęcić czas, a nie dawać laptopa do GIER !!! DAJMY MU SWÓJ CZAS !!!

Gość poli31
z zeszłym roku byliśmu na dwóch komuniach...u mojego chrzesniaka,dostał kase bo zbierał na wypasionego laptopa,rodzice mu kupili...na drugą komunię daliśmy aparat cyfrowy bo wiem ,że tam nie można dac kasy bo dziecko nic by z tego nie widziało

Gość gość
prawidlowo

Gość gość
chrzestna czy ty nie masz co robić tylko co dzień te same wątki zakładać????Weś wymyśl cos innego glupia krowo.

Gość CHRZESTNA MATKA
Głupia KROWA to chyba Ty jesteś !!!!! Temat jest na czacie, bo zbliżają się komunię, a jak Tobie coś nie pasuje to idz posprzątać dom, bo jak widać znasz każdy temat na kafeterii i Ci się już dupa splaszczyła !!!! KOMUINIA podnoszę temat !!!!