Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zwykli ludzie przezyja w warszawie skoro wynajem kawalerki to 1200 zł

Polecane posty

Gość gość

.

Gość gość
zwykli ludzie nie zarabiają w Warszawie 1200zł

Mało jeszcze wiecie o życiu w Warszawie. :D Kto zarabia, ten zarabia. Większość przyjezdnych wsiochów pracuje za 7- 10 zł na godzinę na umowach cywilno - prawnych i wynajmuje w kilka osób klity w jakichś ruderach. Do tego oszczędza na żarciu przywożąc słoiki ze swoich rodzinnych Pierdziszewów.

Gość gość
to ile się zarabia na kasie w warszawskiej biedronce ?

Gość policjantt
Myślę o przeprowadzce do Warszawy bo pracuję w małej jednostce jako krawężnik a tam proponują mi posade w wydziale kryminalnym ale troche przerazaja mnie te koszty wynajmu

Na warszawskim rynku pracy jest przesyt pracowników. Większość, by się wybić zaniża stawki. To efekt tego, że każdy myśli, że tutaj jest jakieś eldorado i walą tu ludzie z całej Polski łudząc się, że w Warszawie nikt nie dostaje mniej, niż trzy tysie na rękę, służbowy samochód i rozbuchany socjal. Oczywiście, wybitni specjaliści mogą się wybić, jednak nie zwykli robole.

Gość policjantt
nie będę przecież całe życie wynajmował pokoju:(

Gość gość
Ja mieszkam we Wrocławiu. Kawalerki na obrzeżach 1100zł, w centrum 1500 ;) Ale żyje się normalnie, całkiem wygodnie ;) Bo w dużych miastach łatwiej dostać dobrze płatną pracę. No ale fakt za najniższą krajową nigdy nie musiałam się próbować utrzymać.