Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994zbanowana

Ten cały fejsbuk to jedna wielka kupa gówna, zaorać to hipsterskie debilstwo

Polecane posty

Gość metalówaa1994zbanowana

w*******m się, nie mam konta na facebooku i nie dowiedziałam sie przez to że mam zajęcia przeniesione na inną godzine, bo debile hipsterskie tylko na facebooku o tym poinformowali, myślałam że po prostu zajęcia sa odwoływane i mam przez to 4 nieobecności do odrobienia i te debile jeszcze powiedziały babce że ja sie przepisałam do innej grupy i bede musiała sie tłumaczyć wrrrrrr :/ fejsbuk-srejsbuk kółko wzajemnej adoracji p*****w

Gość gość
fb -pozyteczne narzedzie szybkiego informoiwania.Obraź sie na caly swiat, nie miej telefonu, neta, radia tv i czekaj az ci przysla informacje poczta, zwlaszcza z drugiego konca swiata. ozna i tak - ale mamy XXI w

radia i telewizora nie mam. Zresztą co to za porównanie - jakąs pedalską strone internetową porównywać DO TELEFONU? :D :D :D wiesz gimbusku, internet nie ogranicza sie do pejsbuka,jest znacznie więcej możliwości komunikowania sie przez internet, niż poprzez jakąś żydowską lansiarską strone dla gejów i lesbijek, kiedyś, gdy jeszcze byłeś malutkim śmierdzącym bękartem, jakieś +/- 7-10 lat temu nie było żadnych fejsbuków a w internecie komunikowano sie np. przez gadu gadu lub skype. W sumie nadal można. Ja do tej pory korzystam, polecam. I nie bierz do siebie tych bluzgów, jestem troske zdenerwowana całą sytuacją :)