Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANETA FASHION MODA

ZAPROJEKTOWAŁAM SUKIENKĘ OCEŃCIE MI PROSZĘ SZCZERZE

Polecane posty

Gość gość
oj nie, nie ma w sobie klasy i elegancji, taka bazarowa

Gość dziewczyna z Trójmiasta
stwórz do tego szal,ale nie taki zwykły jak w większości sukienek, tylko bardziej fantazyjny z jakimś oryginalnym zapięciem, nie sztampowym.

Gość dziwny material
jakis taki latwo gniotacy sie (chyba), do tego sukienka bardziej pasuje na jakies wesele/przyjecie, a nie na co dzien (zbyt polyskliwa). Sam kroj nie jest zly, cwicz dalej :)

Gość jokobella
sukienka jest dobra na ciaze - chyba z mody dla kobiet ciezarnych to zrylas tak ?

Gość alicja z krainy os
wlasnie ze kroj jest nie ciekawy bo pomysl sobie ze jakby "podwialo" do do samej gory po tzytzki !

Gość rarytas karitas
dla mnie to taka sukienka nadaje sie do bajki o kopciuszku - kopciuszek mial taka na balu tylko troche dluzsza bo do ziemi ...

Gość Paulana
Wybrałaś dziwny nie tyle co kolor ( choć ciężki jak na "zwiewne" sukienki na lato) ale tkaninę. Skróć ją do kolan bo masz prawdopodobnie zgrabne nogi a je ukrywasz. Pod biustem cos bym doszyła, czymś przepasała, ale czymś delikatnym i niczym co się świeci. No i tak w sumie nie zaprojektowałaś nic czego nie było już kilka lat temu w sklepach ;) ale ćwicz, przynajmniej robisz to co lubisz