Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wam kupili wasi mezczyzni?

Polecane posty

Gość gość

Przeczytałam w temacie żale dziewczyny, ktora pisze, ze jej koleżanki mają wszystko dostały od swoich facetów. Rzeczywiście panowie w PL są tacy hojni? Oswieccie mnie, bo tych, ktorych ja znałam musiałam pogonic, bo czekali ,że jeszcze na mnie zarobią ,cwaniaki podłe. Dla mnie to abstrakcja.

Gość gość
Dostalam kwiatki, no i prezenty na urodziny, ale nigdy biżuteri, ubrań, ani drogich rzecz, wiec dla mnie to też abstrakcja. Jak chce cos miec to sobie kupuje.

Gość gość
Problem w tym ze polki to materialistki i egoistki

Gość gość
ja też nie dostałam nigdy nic drogiego. najdroższa rzecz jaką mi mój facet fundnął to wyjazd na weekend do Pragi. ale z rzeczy materialnych - nigdy nic drogiego.

Gość gość
Dlatego stwierdzenie, ze Polki sa materialistkami to mit, nie mozna tak uogólniac.

Gość gość
A ja przez 9 lat małżeństwa dostalam szklana kule z pozytywka petfum bukiet kwiatow i kwiatka w doniczce czyli aż4 drobiazgi przez9 lat materialistka ze mnie że hej...

Gość gość
ja w 3 miesiace po poznaniu sie z moim lubym dostalam od niego pod choinke pierscionek z brylantem :)

Gość gość
Radek ktory to niby frajer ten z brylantem?

Mi kiedyś Kamil też kupił pierścionek z brylantem ale takim ze szkła, z festynu lecz mimo to był piękny - jak prawdziwy. Żadnej różnicy.

No a kto? Chyba bym prędzej na głowę upadł niż kupił kobiecie pierścionek z brylantem po 3 msc znajomości. Koleś chyba nic innego nie ma do zaoferowania prócz kasy i drogich prezentów. A potem płaczą, że ich kobiety obskubały i kopnęły w d**ę :D

Gość gość
Wedlug mnie kobieta ktora chce wykorzystac faceta materialnie zawsze znajdzie takiego frajera. Zas facet ktory nie bedzie miec ochoty pamietac nawet o urodzinach swej kobiety zawsze znajdzie idiotke ktora uzna ze nie musi nic dostawac w koncu nie jest materialistka...

Gość gość
Myslalam radku ze madz na mysli mojego z tymi 4 prezencikami przez 9lat... Ale fakt inny facet uzna to za norme1drobiazk co 2lata

Gość gość
Średnio za dwa obiady w restauracji, jedno wyście do teatru i dwa wyjścia do kina dają, więc po co ?

Gość gość
Moj mnie nigdzie nie zabiera bo szkoda kasy... :-(

No co Ty. Małżeństwo to trochę inna bajka już jednak. Nie raz słyszałem, że faceci co spotykają się z jakimiś kobietami na 3 czy 4 randce kupują im drogie perfumy, biżuterię , coś zobowiązującego. I po co to?

Gość gość
mi żaden facet nigdy nic drogiego nie kupił. teraz tak sobie myślę, że to smutne - nigdy nie byłam dla nikogo ani tak ważna, żeby stracił na mnie pieniądze, ani nawet czas, zawsze byłam gdzieś tam na szarym końcu po innych, ważniejszych rzeczach...

Gość gość
Ja kiedys mialam takiego faceta ktory przyjechal po mnie pod uczelnie zawiòł do domu a potem wyliczyl ile paliwa mnie stracil wiec xaplacilam mu za kurs i porzegnalam raz na zawsze

Gość gość
mi jeden wypominał że raz postawił mi piwo w knajpie, a raz kupił browara W LIDLU no i że przecież to on mi stawia... i wielce to przeżywał

Gość gość
Małzenstwo to co innego super czyli faceci po slubie juz nie musza nawet pamietac o glupich urodzinach... Przed slubem tez zreszta nie dostalam nic drogiego... Ani osobistego po za kapciami...

Gość gość
'Nie raz słyszałem, że faceci co spotykają się z jakimiś kobietami na 3 czy 4 randce kupują im drogie perfumy, biżuterię , coś zobowiązującego. I po co to?' serio tacy istnieją? znasz takich? bo ja i moje koleżanki nie. widać brzydkie jesteśmy czy coś

Gość gość
Ja tez takich nie znam po za moim głupim bracie ktory teraz narzeka bo musi ciagnac te swoja frme pracowac nie raz bez przerwy po 16h zeby byl dom wycacany z 2kuchniami w ktorych nawet nie gotuje bo chodza do restauracji , nowy samochod itp

Na szczęście w bezpośrednim moim otoczeniu nie, ale już znajomi mieli takich w swoim towarzystwie. Istnieją , istnieją tacy , jak ich nazwać..trochę desperatów. Byli kasiaści, ale w głowie siano, to chcieli po prostu kupić wdzięki kobiety.

Gość gość
moj kupil dla nas dom, taki jaki chcialam:)

Gość gość
mi tam nikt nie kupił ani po 4, ani po 404 randce takich rzeczy... a miło byłoby dostać piękną biżuterię :( cóż, pozostaje pomarzyć

Mi Kamil też kupił kiedyś dom, taki dla lalek duży, z łazienką na górze i otwieranym dachem.

Do gościa z 20.50 A Ty coś kupiłaś sama z siebie, czy czekasz na jednostronne dawanie?

Gość gość
17.03.14 [zgłoś do usunięcia] Radek90 Do gościa z 20.50 A Ty coś kupiłaś sama z siebie, czy czekasz na jednostronne dawanie? --- daje wszystko z siebie, cala siebie, urodzilam dwoje dzieci, a jak bedzie trzeba wskocze w ogien :)