Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Fotografia

Polecane posty

Gość gość
skoro dla ciebie radoscia i powodem do chwaly jest kupno aparatu za 200 eu i obwieszczanie tego swiatu to ci jedynie wspolczuc mozna :D

tak sie sklada, ze mam konto na portalach poswieconym jedynie fotografii. Tyle, ze to nie zadne fora, a ja lubie gadac i gadac. Nie mowie, ze moje zdjecia sa swietne, bo nie sa - choc niektore sa oceniane bardzo wysoko. Ale wiem juz co i jak mniej wiecej, wiele sie nauczylam przez okres jednego roku. Chce zaczac od nowa z nowym aparatem, mam w glowie mase pomyslow na fotki. Teraz tylko musze je zrealizowac. Tobie jak z wykle wszystko przeszkadza. Nie szkodzi, ze fotki sa slabe - wazne, ze sie staram i chce byc lepsza i jeszcze lepsza. Na takim forum jak kafe, jest wielu ludzi i wierze, ze nie kazdy interesuja sie wlasnym tylkiem, cycem i fiutem. Mam jeszcze nadzieje, ze sa i tacy ktorzy maja jakies tam swoje pasje i potrafia sie tym dzielic.

tak, bo ten aparat to polprofeska, ma swietna opinie i nowy(kupiony w sklepie) kosztuje ok 500 euro A ze znalazla sie okazja by kupic go z 2 letnia gwarancja za 191euro(body, obiektyw kitowy, torba, karta pamieci 32G), no to sorry. Nic wiecej nie musze do niego dokupywac, bo wszystko juz mam. Taka okazja nie zdarza sie dosyc czesto.