Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goooooo

Czy on chce pisać...?

Polecane posty

Gość goooooo

Poznałam chłopaka i to on zaczął do mnie pisać na fb, pisał za każdym razem jak byłam na fb...a teraz nic. Ja pisałam do niego to odpisał i już na koniec pytał się czy będę jutro na fb i o której a ja, że tak i tam godzinę a on że ok... jest na fb ale nie napisze do mnie pierwszy a mi też jest głupio cały czas pierwsza pisać, bo już chyba z 5 razy pierwsza piszę. Czy mam pisać pierwsza? Czy on chce wgl ze mną pisać?

Gość goooooo
?

Gość gość
ciekawy temat. Ja mialam podobnie. Pisal chlopak czesto, po czym przestał. ja napisalam raz, niby odpisał, ale czekam juz 3 dni i nie pisze do mnie. A mi pierwszej glupio pisac, i nie wiem, czemu nagle stracil zainteresowanie

Możliwości są dwie 1- po konwersacji stwierdził , że nie interesujesz go, lub dowiedział się coś o Tobie od osób trzecich. 2- klasyczna gra , komu bardziej zależy- przegrywa.

Gość goooooo
Nie wiem, pisał, że jestem ładna i mu się podobam a teraz co ...:/

Gość gość
Nie lubię takich gierek:( Olałabym,bo będzie wygladało,że się narzucasz,5 razy zaczepiać to dość,widocznie stracił zainteresowanie,albo łechce jego próżność,jak zainteresuje kogoś,a potem dziewczyna za nim "lata".Szczeniackie to :P

Gość gooooo
I znów nic