Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krissy17

Niepożądane działanie setaloftu?

Polecane posty

Gość Krissy17

od dwóch tygodni biorę setaloft na depresję i wszystko mnie boli,głowa, plecy. Typowych objawów czyli nudności brak. Miał ktoś podobnie?? Kiedy to zacznie działać? czy jest sens spróbować z innym lekiem, bo może na ten źle reaguję? Mam 17 lat.

Gość gość
Biorę ten lek od dwóch lat, żadnych działań niepożądanych nie zauważyłam. zaczął działać po około 4 tygodniach od brania. najlepiej jeśli powiesz w swoich obawach lekarzowi, on Ci wszystko najlepiej wyjaśni, czy jest sens zmieniać leki. Ja na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze jakieś dwa tygodnie.

Gość gość
Jeśli jesteś z wielkopolski mogę polecić Ci dobrego psychiatrę. Bardzo mi pomógł.

Gość matka Joanna od Aniolow
te gowna maja tyle dzialan niepozadanych ze to co mowi psychiatra dziel przez cztery albo przez osiem

Gość gość
jakoś ja biorę akurat ten lek i nigdy nie miałam żadnych skutków ubocznych, więc nie uogólniaj proszę

Gość Krissy17
dzięki za rady! jest to moja pierwsza 'przygoda' z antydepresantami, więc się trochę martwię....nie jestem z wielkopolski :/ z Warszawy

Gość gość
co rozumiesz przez złowiona na prochy? ja po prostu wiele zawdzięczam lekom. dzięki nim żyję i się nie zabiłam.