Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko idzie pierwszy raz do przedszkola....

Polecane posty

Gość gość

a jeszcze robi kupke w pampersa.

Gość gość
z tego co wiem to panie nie przebieraja dzieci w przedszkolach publicznych...

Gość gość
moj tez tak ma, u nas w przedszkolu pani takiego chlopca przebiera

Gość gość
u nas zawsze przebierają, wiele dzieci na początku roku się posikiwało i tylko trzeba było ubranka na zmianę przynieść. Chociaż mimo tych wpadek panie i tak chwaliły dzieci że grupa jest bardzo samodzielna. Tylko że zakładania pieluch to nie ma.

Gość gość
Mam podobnie. Siku to nawet zawoła a z kupką to często czeka aż wyjdziemy z domj bo wtedy zakładam pieluchę na wyjście. No ale ma jeszcze pół roku, może się coś odmieni. :-)

Gość gość
No to ucz go korzystania z nocnika.

Gość gość
TO po co zakładacie te pieluchy ? jak dziecko ma sie nauczyc jak dupsko pakujecie mu w pieluchę ?

A kiedy maluch zaczyna przedszkole? W grupie mojego synka ( 3-4 latki grupa łączona) sa dzieci, które kupe robia tylko w pampersa, a codziennie jest przypadek że jakieś zrobi siusiu w majtki. Wg mnie nie ma co sie przejmować. Dziecko musi mieć ubrania na zmianę a wychowawca ma obowiązek przebrać dziecko. Uprzedzając pytania mój synek jest w przedszkolu państwowym

Gość gość
synek ma skonczone trzy latka.....siku wola robi do kibelka. o nocniku nie ma mowy nie chcial siadac i nawet do tego go nie zmuszalam.mam nadzieje ze w przedszkolu panstwowym rowniesz przebieraja dzieciaczki.

Gość gość
za miesiąc idzie do przedszkola...kolezanki corka ma skonczone 4 latka i dalej robi kupke w pamersa robi ją z rana zanim pojdzie do przedszkola.nie ma co uczyc dziecka na sile siadania na kibelek bo sie zablokuje i dopiero wtedy bedą jeszcze wieksze problemy.