Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SPECJALISTA MEDYCYNY ESTETYCZNEJ

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś na forum może polecić gabinet kosmetyczny bądź medycyny estetycznej w Olsztynie, jestem dobrze po 40- stce, skóra niestety wiotczeje, chciała bym poprawić wygląd a tym samym swoje samopoczucie, kobietki proszę was podzielcie się swoją wiedzą i opinią o olsztyńskich gabinetach

Gość Inka44
Nie jestem z Olsztyna, ale jakbyś się wybierała do Wrocławia to zdecydowanie mogę Ci polecić Centrum Estetyki dr Kulczycka na Zelwerowicza. Kilka miesięcy temu poddałam się zabiegowi mezoterapii, a w zeszłym tygodniu zdecydowałam się na botox i jestem zachwycona efektami (mam 44 lata). Polecam ;)

Gość gość
Wybierz się do kosmetologa, a nie do medycyny estetycznej. Chyba, że chcesz się tylko ostrzyknąć a cerę nadal mieć zaniedbaną.

Gość Zuzankaa
Ja mogę polecić fachowców z Salonu Extravaganza Wyspa Urody. Tyle tylko ,że znajduje się w stolicy. Bardzo mi się podoba tam podejście do klienta ;)

Gość gość
podchodzą z przodu czy z tyłu?

Gość Mik_o
Jak jesteś ciekawa jak, to sama się tam przejdź i się przekonasz ;p Dzięki za info dziewczyny! ;)

Gość Ginewra00
chimera i lookmed, ale chyba przyjmuje w nich ten sam lekarz. Niestety nie znam opinii o tych gabinetach. Na starówce jest także salon Elżbieta, ale także nie znam nikogo kto z niego korzystał.

Gość Trez
Przyłączam się do pytań Ulka30! :) Mówcie co wiecie o Extravaganza Wyspa Urody. Każda opinia się liczy. Muszę podjąć do końca miesiąca decyzję gdzie się udam.