Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona_uległością

BDMS choć nie do końca

Polecane posty

Czy któraś kobieta od czasu do czasu myślała o delikatnej dominacji ze strony partnera? Nie mówie tu absolutnie o biciu, poniżaniu itd. ale np o skrępowanych dłoniach, opasce na oczy, klapsie na pupe, uległości takiej subtelnej, zmysłowej. Oddanie się mężczyźnie podczas seksu ale w maksymalny sposób, takiego dzikiego pożądania.

Gość RyszardLwiPenis
wchodzę w to.

Gość gość
masa jest takich kobiet - szczególnie po 30

czytałam o tym, że po 30 włącza się w kobiecie pożądanie uległej ale ja mam 23 lata. Jej to nie wiem co będzie później ;)

Gość mężatka 36l
Mam tak z mężem czasem . Lubię jak mi da pożądnego klapsa w tyłek , bo byłam niegrzeczna ;) Wtedy słucham , że hoho :) Jestem nienormalna ? ;)

Gość mężatka 36l
Opaski też lubimy , podudza strasznie zmysły :D ;)

Gość gość
to znajdź sobie normalnego faceta, i daj mu odczuć co i jak lubisz - że chcesz być brana nieco mocniej - chcesz czuć że masz samca przy sobie. Rozwiązaniem jest też starszy facet, który wie co i jak

Nie musze szukać, mam męża i jest bardzo zadowolony z mojego 'zboczenia' ;) Zakładając wątek byłam ciekawa ile kobiet tak ma. Pozdrawiam

Gość mężatka 36l
A tak wogóle wiek nie ma znaczenia przy tym co lubisz i sprawia Ci przyjemność . Powiedz po prostu o tym swojemu facetowi . Nie przestraszy się , wierz mi ;)

Gość mężatka 36l
Zaciekawiona , pozdrawiam i dalszego spełnienia ;)

Gość gość
dokładnie - rozmawiaj o tym i mów mu co lubisz - próbujcie nowych rzeczy - aby w waszym łóżku nie wiało nudą

przy moim temperamencie mąż raczej nie musi się obawiać nudy :)

Gość gość
w takim razie pozazdrościć mu tylko można:P

a może któraś kobietka ma odwage przyznać się do czego posunęła się jej zboczona kobieca natura? :) kajdanki? może jakaś zabawa z fabułą typu wizyta u Pana doktora? :)

Gość gość
ręce skute kajdankami, oczy zasłonięte, nogi związane w kostkach - pieszczenie suczki ale bez penetracji - aż zaczyna prosić i błagać o seks. Zabawa z wibratorem i podwójna penetracja - wibro w cipce a ja w dupci - mocno dobijając i trzymając za włosy - spust do ust

A ja przyznam, ze lubie dostac lekko w twarz :P by lekko zapieklo. Klapsy jak najbardziej no i ciaganie za wlosy podczas niektorych pozycji. ;) moj facet chcialby sprobowac wlasnie takiej zabawy z fabula, ale na razir mnie nie przekonal. Ktos ma jakies doswiadczenia?

Gość gość
nazywanie tego BDSM jest nadużyciem - to zupełnie zwyczajne zachowania - kobiety chcą być zdominowane przez faceta - tylko oni często nie znają kobiecych potrzeb

Gość gość
Ja z facetem praktykujemy troche przemocy w lozku. W gre wchodzi wiazanie, bicie po twarzy, tylku, po cipce, plucie, podduszanie, i brutalny sex. Jestem calkowicie ulegla a moj facet jest dominujacy wiec pod tym katem dobralismy sie idealnie :)

Gość gość
Zapomnialam dodac o pissingu i pozadnym analu :)