Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepszy fryzjer Krakow

Polecane posty

Gość gość

kogo polecacie? bylam u wielu i nigdy nie bylam w 100% zadowolona :(

Gość gość
macie salony Gabriel? To bardzo dobra sieć. Chodze tam zawsze i wypróbowałam z 10 fryzjerów- rewelacja! W życiu nie wyszłam stamtąd niezadowolona. No i mają super jakości farby, szampony, odżywki. bardzo polecam!

Gość gość
nie kojarze ale poszukam w necie :)

Gość gość
byłam 2 miesiace temu i dlatego szukam innego zeby poprawil, bo mnie trafia :( 120 zl skasowali

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość itex
Oj, również byłam u wielu fryzjerów, ale najbardziej przypadł mi do gustu www.vicihair.pl bo zawsze wychodziłam od nich zadowolona, a to się ceni.

Gość markusiek
Kto z obecnych mieszka w Kraku i robił pakiet ślubny u Szymon Kaczmarzyka? Napiszcie na ten temat nieco konkretów - jak to wyglądało w waszym przypadku, jaka jakość wykonania i cena. Pytam całkowicie poważnie.

Gość gość
Ja bardzo cenię profesjonalizm i rzetelność. dlatego od dawien dawna chodzę do Pani Agnieszki (nie pamiętam nazwiska), która pracuje w salonie Eric Stipa w Centrum M1. Najlepsza w branży moim zdaniem.

Gość gość
Ja od dwóch lat regularnie farbuje włosy i strzygę się u pani Sylwii z Pure Diamond. Niezwykle sympatyczna i fachowa fryzjerka.

Gość kepota
U Kaczmarzyka pytajcie o wolne terminy - jak dla mnie najlepszy specjalista w tym mieście, pracują na porządnych kosmetykach, salon w bardzo dobrym standardzie - idź i zobacz sam.

Ja się przekonałam ostatnio, że najlepszy salon w Krakowie to salon Vici na św. Sebastiana :) Pani Ania pofarbowała mi włosy genialnie, chciałam flamboyage i wyszło świetnie! Polecam szczerze.

Gość gość
Ja też mogę polecić Pure Diamond. Fryzjerki bardzo starannie strzygą i pracują na kosmetykach topowych marek.

Gość lilka001
Zachęcona dobrymi opiniami wybrałam się do Pani Ani do salonu Vici. Pani bardzo sympatyczna, piękny salon, dobre ceny. Zrobiła na mojej głowie genialne ombre. Dziękuję i polecam dalej :)

Gość gość
Miałam problemy z układaniem moich włosów. Pani Patrycja z Pure Diamond doradziła mi fajną fryzurę, którą wystarczy wysuszyć żeby wyglądała super ;)

Gość gość
Black Pearl polecam, ostatnio otworzyli nowy salon przy Krolowej Jadwigi (przystanek sielanka). Szczegolnie koloryzacje 2w1 ;)

Gość Rousiee
Black Pearl jest bardzo fajny, ja chodze do tego przy Szlaku. Bardzo dobrze strzyga, podobno na koloryzacje tez warto sie do nich wybrac, ale osobiscie nie bylam.

Gość gość
Też polecam Pure Diamond tylko ja akurat chodzę do pani Sylwii. Uratowała moje włosy zniszczone samodzielnym farbowaniem i teraz są w naprawdę dobrej kondycji.

Gość gość
Każdy i tak poleci tutaj swojego fryzjera, do którego chodzi :D Wiadomo, bo jak by taki nie był najlepszy, to byśmy chodzili gdzieś indziej. Ja wybrałam ML Salon i uważam, że to oni są najlepsi :D www.mlsalon.pl

Gość gość
Black Pearl jest bardzo dobry, ten przy Szlaku i przy Krolowej Jadwigi tez. Widać, ze stwiają na jakość, strzyzenie i koloryzację mogę polecić z czystym sumieniem

Gość gość
Zgadzam się z poprzednimi opiniami odnośnie Pure Diamond. Bardzo fajne fryzjerki, które strzygą dokładnie i orientują się w bieżących trendach.

Gość kristie
Moją ulubioną fryzjerką jest pani Ewelina Szułakiewicz z salonu Vici Clinic w Krakowie. Wie, jak zadbać o moje włosy tak, abym była zadowolona z każdej wizyty :) Nigdy jeszcze się nie zawiodłam na jej talencie. Polecam, najlepsze sombre w mieście :)

Gość Anetka000001
Potwierdzam wszystkie opini na temat Black Pearl, to mj ulubiony salon, zawsze wychodze swietnie obcieta

Gość gość
Też polecam wspominany tu kilkukrotnie Pure Diamond na Krowodrzy. Nie widziałam jeszcze tak ładnego salonu i tak profesjonalnego podejścia do każdego klienta.