Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem wredna suka?

Polecane posty

Gość gość

Od ponad 7 miesięcy nie utrzymuje kontaktu z moja siostra. Ciagle sie kłóciliśmy, wyzywalysmy itd aż w koncu ona przegiela i powiedziałam ze nie chce mieć z nią nic wspólnego. Ona powiedziała mi to samo ze nie jestem jej siostra i ona tez nie chce mnie widzieć. Ok. Tylko ze teraz ona chce sie spotykać z moja corka. Ja sie nie zgadzam, moj maz tez nie bo tyle ile ona nam krwi napsuła przez kilka ostatnich lat to jej. Wymyślała niestworzone historie na moj temat, na mojego meza ze mnie zdradza, ze ja jego zdradzam próbując rozbić nasz związek. Potem powiedziała ze zabierze mi dziecko i chciała lecieć do opieki społecznej, ale w koncu nasza druga siostra przetlumaczyla jej ze i tak nic nie zdziała bo jestesmy dobrymi rodzicami. Wczoraj dostałam pismo od mediatora rodzinnego o zezwolenie na spotkania z moja corka, w liście tym odgrazano sie ze ona pójdzie do sadu jak jej nie dam odpowiedzi do piątku. Nie chce ani ja ani moja rodzina mieć z nią nic wspólnego. Ale zastanawiam sie czy dobrze robię odseparowujac ja od mojej córki? Dodam ze corka ma 2 latka i juz nie pamięta "cioci"

Gość gość
prowo, takiego czegoś nie można zrobić

Gość gość
A daj sobie z nią spokój, co to znaczy, żeby ona się Wam wpierniczała w związek i mieszała? Nic jej nie odpowiadaj, niech idzie do sądu. A kim ona jest? Nie musi utrzymywać żadnych stosunków z Waszą córką. Tego jeszcze nie grali. Żeby to Babcia chciała kontaktów, lub ojciec, a Ty byś ograniczała i odmawiała, to jeszcze rozumiem, ale siostra? A niech idzie w swoją stronę mieszać innym. Nie zgadzajcie się i już. Nic Wam nie zrobią, najwyżej zeznacie co ona robiła Wam i że sobie takiej szujki nie życzycie aby z nią utrzymywać kontakt. Do mediatora poszła, no coś takiego. Wy za granicą mieszkacie czy co?

Gość gość
Tak. Mieszkamy w uk. To nie jest żadne prowo. Niestety ale tacy ludzie istnieją naprawdę.

Gość gość
Up

Gość gość
A nie możesz jes podać do sądu, że was nachodzi, straszy, idp? Chyba jest na to paragraf - i wtedy nią się zainteresują, może wydadzą zakaz zbliżania się i kontaktów...

Gość gość
Tak sie właśnie zastanawiam czy tego nie zrobic a przynajmniej jej nie nastraszyć. Juz mam dosyć. Jeszcze byc moze inna byłaby moja postawa gdyby ona z moja corka miała bliski kontakt. Ale nie miała. Fakt, kilka razy wziela ja do siebie. Raz tak jej ryczała, ze odebrałam ja z gorączka. Juz mam dość. Naprawdę.

Gość gość
o widze ze w uk.ja tez mam taka siostre moze gorsza bo opowiada n mnie i na mojego meza niestworzone rzeczy po rodzinie,dodam ze jestem w malzenstwie 25 lat i mam juz dwoch doroslych synow,i jednego 11 latka.siostra od 10 lat caly czas probuje zniszczyc nsze malzenstwo,najpierw opowiadala ze ja zdradzam meza z jej facetem,potem opowiadala ze moj maz sie do niej dobieral,dodam tylko ze jest to osoba co ma troje dzieci kazde z innym i z nikim nie jest.a jakby nie robila aborcji to bylo by wiecej dzieci bez tatusiow.ale w rodzinie opowiada jaka ona jest biedna i poszkodowana.przez nia i jej bajki rodzina sie odsunela odemnie,a ja mam to gdzies nie bede sie tlumaczyc z czegos czego nie zrobilam,doszlam do wniosku ze jak jej wierza to ich sprawa.ja mam szczesliwa rodzine.jade teraz do polski i wiecie co nie mam zamiaru odwiedzac rodziny co tak slepo wierzy w jej klamstwa.rodzina mojego meza jest o niebo lepsza i tam sie czuje dobrze.a moja rodzina niech dalej slucha jej klamstw,ja to mam juz w dalekim powazaniu!!!i radze tez tobie daj sobie spokoj z taka siostra.