Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odsuwanie się partnera

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, jak radzicie sobie z odsuwaniem sie was partnera? ja przyznaje ze drazni mnie to i niestety nie działa na mnie to pozytywnie. Moj facet co jakis czas ma momenty olewania mnie- nie lubie czegos takiego- bo albo jestes ze mna albo spadaj. Nie potrafę potem przejsc do tego co było wczesniej, do bycia ta samą osobą. Mowiłam mu, ze jak on sie tak zachowuje, to ja tracę część uczuc do jego osoby i nie umiem wrocic na poprzednie tory...Jak jest u was?

Gość gość
on wychowuje ciebie,manipulant,ktory niestety nie kocha-to nie jest miłość

Gość gość
doskonale to wiem, niestety:( ....czasami mu to wygarnę to wtedy słyszę ze on taki jest, ze nie umie byc inny, ze mnie kocha. Ja przez większość czasu to czuje, czasmi jest taki cudowny, wiem , czuję , widze ze mu zalezy a potem....szkoda czasami mowic. Najgorsze jest to, ze ja kocham go co raz mniej niestety

Gość gość
A ja go rozumiem. Tez mam takie dni kiedy potrzebuje wiecej samotnosci i odsuwam od siebie chłopaka. Wiem ze go to boli ale nic nie poradze. Taka jestem i juz. Wole go odsunąc na tydzien - dwa niż zadusic sie jego stałą obecnoscią :(

Gość gość
wiesz co, kazdy ma ochote czasami pobyc sam na sam. ok ja to rozumiem. My nie jestesmy ze soba non stop, mamy pracę, swoje sprawy, ja dodatkowo jeszcze pracuje wieczorami, nie mieszkamy razem, spotykamy sie tak dwa razy w tyg./ nie oczekuje by nosił mnie na rekach.....ale chce czuc ze mu zalezy

Gość gość
faceci tak niby maja, chociaz ja w to nie wierze