Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurusunia

w ciazy z kochankiem

Polecane posty

Gość Kurusunia

Hej, mam taki problem...jestem w ciazy z kochankiem, poki co jeszcze nic nie widac. Nie wiem co robic, usunac,a moze powiedziec mezowi ze to jego?

Gość gość
Nie usuwaj! Zaufaj Bogu, Bóg sprawi ze mąż uwierzy, ze to jego dziecko. Nie wiem ktory to tydzien ciązy ale czy wiesz ze twe dziecko moze juz ma paluszki i serduszko? Powinnas je pokochac, mam nadzieje ze tak jest. Mezowi powiedz ze jestes w stanie blogoslawionym i ze bedzie tatusiem!!!!

Gość gość
bylo sie nie k***ic

Gość gość
kazda baba zasluguje na kochanka. ale trzeba sie ZABEZPIECZAC!!!! teraz masz problem, lepiej siedz cicho i obserwuj sytuacje

Gość gość
U mnie w miescie tez taka byla. Miala 2 dzieci starszych podobnych do meza-ciemne wlosy, oczy, a trzecie.... inne-maly niebieskooki blondasek. Maz na poczatku wierzyl, ze to jego, ale pozniej zaczal drazyc temat i sie okazalo, ze zoneczka puscila sie, gdy on zarabial na dom. Poszli jednak do ksiedza proboszcza na pogadanke i dalej sa razem, bardziej dla dzieci jednak niz dla siebie, wiec...i tak malzenska sielanka skreslona.

Gość Kurusunia
Nie chce rozwalac malzenstwa....to nie czas na dziecko, smutno mi,ale nie moge go urodzic

Gość gość
daj spokoj, nie ty jedna, nie panikuj, połowa ojców nie wie ze wychowuje nie swoje dzieci, zrob tak zeby myslał ze jes tym ojcem a wszyscy bedzieci szczesliwi

Gość gość
Jak facet założy temat i napisze że zdradzał żonę to zostanie zrównany z ziemią przez forumowiczki a jak kobieta napisze że się puściła i jeszcze w ciążę z gachem zaszła to jeszcze pocieszenie i poradę od kafeterianek dostanie :O OBŁUDNE SĄ POLKI :O

Gość gość
Nie mów bo po co co to teraz zmieni ! Byle kochanek nie zaczął mieszać !

Gość gość
zdrada to nic zlego przeciez nie widze tu zadnej obludy. tylko ta ciaza jakas nieszczesliwa, jakby faceci zachodzili w ciaze to tez bym pisala "nie mow zonie". no ale nie zachodza, wiec pisze tak tylko kobietom.

Gość gość
PRAWDA ZAWSZE CIĘ WYZWOLI TYLKO PRAWDA! kłamstwo jest złem tego świata, kłamią ludzie obłudni i źli. Nie oszukuj kogoś kogo myślałaś że kochasz, już wystarczająco go zniszczyłaś. POZOSTAŁO TYLKO POWIEDZIEĆ PRAWDĘ lub żyć w kłamstwie i udawać że wszystko jest dobrze a co za tym idzie zabijać go od wewnątrz

Gość Kurusunia
no coz, usunelam, postaram sie o ciaze z mezem moze za rok, albo za dwa lata.

Gość gość
ohydne sa te k***y ktore k***e wybielaja.

Gość gość
"Bóg sprawi, że mąż uwierzy, że to jego dziecko". K***a jebłam :D.