Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jechać czy zostać głui dylemat mam

Polecane posty

Gość gość

mam do domu tylko godzine drogi ,ale łacznie cała droga czyli spakowanie się , mpk 20 minut na dworzec ,potem ta godzina drogi i powrot do domu z dworca zajmą mi ok 3 h, a jutro mam zaliczenie... chciałam jechać do domu żeby coś zabrać nie jest mi to niezbedne, ale już sama nie wiem... czy skoro nie musze to lepiej zostac i sie uczyc?

Gość gość
ja bym chyba zostala i pojechała innego dnia bo do nauki sie zabierzesz wieczorem jak dobrze pojdzie

Poproś mamę, żeby wysłała Ci tą rzecz przesyłką konduktorską. Dostajesz ją tego samego dnia, tylko musisz się stawić na dworcu i odebrać od konduktora. Albo jedź, zobacz się z rodziną, a w drodze zakuwaj.

Gość gość
nie potrafie sie uczyc w drodze bo mam chorobe lokomocyjna wiec nie moge nic czytać. A tego raczej nikt mi nie wysle bo rodzice sa w pracy prawie do wieczora.. no ,ale chyba jednak zostane... zreszta rano musialabym bardzo wczesnie wstac zeby wyjechać na zajecia . juz tak robiłam kilka razy ,ale jak nie miałam zaliczen

Gość gość
Ja tez mam dylemat czy isc do sracza no sama nie wiem w jedna strone pol minuty w druga tez. Zabranie papieru potem siedzenie niewiadomo tez ile zajmie. No nie wiem jak myslicie? Czy moze lepiej siedziec dalej na kafe i czytac te durne tematy?