Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pijak 23 lata

ŻMIJ GNOJU JEDEN MOJE OŚWIADCZENIE

Polecane posty

Gość pijak 23 lata

Ja p*****le ludzie :D ale wam odj***** totalnie, czytam k***a i nie wierze :D odwal sie żmij ode mnie, ja cie nawet kuźwa nie znam, conajwyzej kojarze, a żadną asią cebulą też nigdy nie byłem, s/u/k/a sie tylko na mnie zemsciła bo namierzyłem ją ze mieszka w Olsztynie i sie d***** przestraszyła, przestała sie odzywać, a pisalismy meile. Potem w******* z tematem najlepsza prowokacja ever to ja pijak22lata coś tam coś tam i potem sucza zniknęła stąd, ale wiem ze nadal tu jest bo ostatnio gdzies sie na nią natknąłem, odszczeknęła mi w taki sposób ze wiedziałem ze to ona, wiedziała coś więcej niż wy tu wszyscy, no bo tak jak mówie pisałem z nią meile. @Barłoś ty tak samo sie odjeb nawet nie wiem kim jesteś debilu, fakt pisalem kiedys z jakimś kolesiem o wawrrze i green screnie ale ty h**asie miales nawet lepsze pomysły :D a jesli chodzi o mojegoo meila marcin andrus to juz jest dawno skasowany tuż po tym jak sucza cebula mnie wyh**ała i nie są to tez moje inicjały, taki głupi to k***a nie jestem :D ---- Pijak22 jesteś po prostu zwykłym tępakiem bo zamiast gnoić właśnie takich patoli itp. to się czepiasz normalnych osób. ------ Jeśli chodzi o tą Noxelie to ta laska mi kompletnie zwisa, sami wiecie że lubiłem tylko robić jakieś fajne prowokacje zmyślane historyjki które potem idiotki łykały jak pelikany :D obrabianie d**y jakims noxeliom i innym ludziom to mnie nie kręci, więc naprawde odp********e sie bo ja nie mam z tym nic, p******* was kompletnie zeby twierdzic ze kazdy post z pod pomarańczy jest mój, nosz k***a :D chorzy jestescie :D leczyc sie... a jesli chodzi o same prowokacje to ostatnią chyba napisałem z miesiąc temu, zresztą ostatnimi czasy w ogóle rzadko tu wpadam, nie raz wejde poczytać głupkowate tematy i tyle. A jeśli chodzi o profil zbyszek rogal, to też nie moja sprawa, mozecie prędziutko leciec na policje czy do prokuratury, ja jestem czysty i wiem co mówie :) sam próbowałem nawet rozpracować co to za debil załozył ten profil, bo że zrobił to sam przemo to ja w to nie wierze, tam są same stare foty, które przemo wstawiał kiedys, więc jakiś czub je skopiował i świruje ze to przemo, a gdy do gnoja pisałem zeby wstawił nową fote to h*j, zero odzewu... Więc krótko mówiąc O/D/P/I/E/R/D/O/L/I/C się ode mnie i jeśli was tak bawi ta cała Noxelia to się sami bawcie, a mnie w to nie wciągajcie. Swoją drogą żałosne, co z nia robicie, fala żółci jaka na nią zostałą wylana tosz to szok :D Mi jeśli sie coś nie podoba to tego nie robie, nie lubie słuchac metalu, to nie słucham, nie lubie noxeli to mam na nią w******* i kaniec filma A nie że teraz, bo nie lubie metalu to będe opluwać wszystkich metalowców, zespoły itp i robić im jakieś chore hejterskie jazdy, jak mnie coś nie interesuje to mam na to po prostu wyebane, a wy sie wkręcacie z tą noxelią jak jakies p****y, niech se d***** robi co chce, niech sie szmaci, wasza dupa? wasza z****** opinia? no to po h*j tracic na taką swój czas, energie i nerwy? niech se robi co cche ale z dala ode mnie I tyle wam mam do powiedzenia, żegnam pansstwa i juz tu odpowiadac nie będe, choc jestem pewien ze zrobią to za mnie podszywy ale zwisa mi to :D JEBCIE SIE NA RYJ KAFETERIANIE :D :D :D Naraska, ide do roboty, odkładam 1700franków na mc :) chyba nie zapomnieliscie ze siedze w szwajcari? :) kiedys wam zresztą pokazywałem foty z kasiorą, 90tys zł było na fotach oczywiscie było opluwanie ze przerobione w fotoszopie, ze coś tam i srośtam :D mimo ze dałem 5 różnych zdjęć :D no ale h*j tam z wami, siedzta dalej bezrobotnie na d***e i żyjcie swoją noxeliom i innymi z***ami z kafe NOŁLAJFIARZE Z******* :D NARA :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować