Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam schudnąć?! pomocy:(

Polecane posty

Gość gość

Mam 14 lat, 167/8 cm i ok. 48 kg. Chciałabym pozbyć się małej oponki na brzuchu i mieć mięśnie. Ćwiczyłam codziennie Mel B na brzuch, ale nie pomagało. Przykladalam sie do tych ćwiczeń.. Ale nawet po miesiącu nie widziałam różnicy. Ćwiczyłam tez Mel B: nogi i pośladki. Mam z natury duże pośladki, jak te murzynki, a ćwiczenia dodatkowo mi pomogły. Teraz wszyscy mówią, że mam świetny tyłek, przynajmniej to mnie cieszy :)) nogi są bardziej umięśnione, ale chyba nie dam rady z nich schudnąć. W sumie nie są zle, trochę popracuje jeszcze nad mięśniami. Później przestałam ćwiczyć. Powodem tego była szkoła, brak czasu. Wróciłam do ćwiczeń niedawno, w ferie. Tylko tym razem ćwiczyłam inaczej.. . Rano Mel B nogi brzuch pośladki, jak dawniej, po południu Ewa Chodakowska : skalpel bądź turbo ( tu nie zawsze dawałam rade do końca. Chodzi o turbo spalanie), czasami kiedy mialam czas i to i to. Później a6w i tak codziennie, aż do końca ferii. Wiem, ze od razu nie zdobede efektów.. ale nie mam czasu, żeby ćwiczyć.. Nauka i wg. A poza tym chce tylko schudnąć z brzucha, TYLKO Z BRZUCHA! i nie wiem co robić, żeby tego dokonać. Pomóżcie.. Co robić. I jakie ewentualnie ćwiczenia? Chce żeby na brzuchu były widoczne mięśnie, a nie oponka. Dodam jeszcze, ze mam strasznie chude ramiona, nie wiem z czego to wynika.

Gość gość
Niech mi ktoś doradzi :c proszę..

Gość gość
Doradzcie