Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelajnaaaaa

Burczenie w brzuchu

Polecane posty

Gość ewelajnaaaaa

Witam. Mam poważny- dla mnie mnie, problem. Otóż jestem na studiach pierwszy rok, ostatnio mamy zajęcia w jednej małej klasie gdzie najbardziej doskwiera mi problem z burczeniem w brzuchu, źle się czuję w małych pomieszczeniach ale to nie jest najmniejszy problem, odrazu gdy zaczną się zajęcia robi mi się gorąco, czuje ucisk w brzuchu i myślę tylko o tym, żeby mi nie zaburczało. Siedzimy blisko siebie strasznie się wtedy czuję, nie potrafię sobie z tym poradzić, nawet kiedy nie chce tego czuć to i tak brzuch mnie boli :( czasami wychodzę poprostu z lekcji i już nie wracam. Lubię studiować ale nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić. Myślę, żeby rzucić studia i przestać się stresować bo przez to(mój brzuch) niszczę sobie życie, niestety to nie jest takie proste wywaliłam już w to trochę kasy, a nie znalazłam nadal pracy, jeśli rzucę studia to będę siedziała bezczynnie w domu? Chciałabym odczuć wkońcu tą ulgę ale nie mam pojęcia jak mam postapić ?! Czy jest ktoś kto mógłby mi jakoś doradzić..

Gość gość
jedz rano platki owsiane "stoisław| na wodzie jedz je

Gość ewelajnaaaaa
czy jest ktoś kto może mi pomóc? coś doradzić?