Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak już urodzę to...

Polecane posty

Gość gość
kochana, nic sobie nie wmawiam wiem jak wyglądam, piersi wielkie ciemne brzydkie obwódki, brzuch przeorany rozstępami, falujący, miękki i duży, nie dziwię mu sie wcale:(

Gość gość
to po co zachodzilas w ciaze nie wiedzialas ze sie brzydnie i faceci ogladaja sie za nie dzieciatymi?

Gość uciekajacapannastara
Wykastruj chama!! co za dziadostwo Ci faceci no w szoku jestem! nóż się w kiszeni otwiera, niechby mój mi coś takiego odwalił to przysięgam na swoje życie że dziadowi bym nie odpuściła!!! Ja wciąż mam nadzieje że jednak na brzuchu pośpię, nie przyjmuje do wiadomości żadnych bóli piersi i innych! żadnych bóli po porodzie nie przyjmuje do wiadomości, póki jestem przed! :D seks z kochanym moim bez brzuszka mmmm... Czułabym się seksowna w łóżku wkońcu... Ja juz nie pamiętam jaki miałam płaski piękny brzuszek przed ciążą... ;P No i jak urodzę to... Będę najszczęśliwsza na świecie mając córeczke już OBOK siebie :)

przeczekam połóg i wytnę pęcherzyk żółciowy z kamieniami, wydobrzeję a potem zjem jajecznicę i pizzę z serem!

Gość gość
-bede spac na brzuchu -powyginam sie i poskacze :D -zapale papierosa chociaz nie planuje wrocic do palenia nalogowo -wypije zimne piwo! -pokocham sie z facetem bez uwazania na brzuch Jeszcze 7 tygodni!

Gość gość
po porodzie zalozylam kozaki- bo dopiely mi sie na lydce napilam sie piwa wina wodki przetanczylam wesele bez zadyszki iii.. sama pomalowalam panokcie u stop!

Gość uciekajacapannastara
kobieta na końcówce ciąży marzy o takich prostych rzeczach... Po porodzie cieszy się z takich banałów... A faceci wciąż mówią że nic nie jest w stanie nas zadowolić! niech wejdą na ten wątek będą pod wrażeniem naszych 'marzeń' ;P

Gość gość
jak już urodzę to znowu bedzie mnie bolała miednica - tym razem od kurczenia się ;)

Gość gość
Jak urodziłam to żałowałam że nie spałam ile wlezie jak byłam w ciąży :D bo potem ciężko było o to przy noworodku. Pierwsze co zrobiłam jak już przyszłam do domu to podskoczyłam kilka razy :D (lubię Sport ale bałam się g***townych ruchówm skoków, biegania itp). Wykorzystaliśmy też z mężem to że nareszcie możemy się zbliżyć do siebie i popieścić bo w ciąży było mi to zabronione ;). Kolejne rzeczy przychodziły z czasem ale snu jeszcze długo mi brakowało .

Gość gość
A ja się wyśpię na plecach i będę wiązać buty bez podduszania się :)

mi się marzy spanie na brzuchu, położenie się na plecach bez bólu, wkładanie samodzielne butów, normalne wejście po schodach na 4 piętro (przedwczoraj stanęłam na 3 i koniec, myślałam że będę dzwonić do Męża czy już wyszedł z pracy bo trzeba mnie zaholować do mieszkania ;) ), i najważniejsze wreszcie zobaczę moją psiochę! ;) bo już nie pamiętam jak wygląda :o no i jak ktoś wcześniej napisał, ogolę się jak człowiek (po ostatniej próbie Mąż prawie umarł ze śmiechu bo okazało się że jak zawsze podcinam się na równo tak udało mi się z jednej strony wygolić na zero a z drugiej zostawiłam busz :o ale jak można się ogolić jak się nic nie widzi oprócz brzuszyska??!! )

a, i jeszcze, wypiję OGROMNE piwo i całą butelkę wina które przywiozłam z chorwacji i leży nie ruszane bo okazało się że na urlop pojechaliśmy we 2 a wróciliśmy we 3 :D

Gość gość
obrzydliwe to że nawet nie jestescie w stanie ogolic wlasnej broszki