Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamma dwójki11

Większe mieszkanie w bloku czy domek na wsi ???

Polecane posty

Gość gość
Domek to kupa zbędnej roboty,duże koszty i siedzenie na okrągło na du..e w swoim ogródku.Wolę blok z sąsiadami z każdej strony,przynajmniej czuję się bezpiecznie.

Gość gość
Tylko i wyłącznie mieszkanie w bloku,dom na wsi jest dla starych ludzi,a nie młodych,którzy chcą korzystać z atrakcji miasta,a nie płacić krocie za dojazdy,a na wodzie nie pojedziesz...

Gość gość
Zupelnie sie nie zgadzam ze dom na wsi jest dla starych ludzi !!! Moi rodzice rozwazają budowe domu z bali,bo spodobaly im sie projekty z http://www.polskadrewniana.pl . Rodzice maja sliczną działkę nad Narwią i tam chcielby go wybudować. I wcale nie trzeba byc starym... Mają prace w Warszawie a po pracy chca sobie odpocząć w zaczisznym miejscu. I wcale ich dojazdy nie przerażają.

Gość gość
Dokladnie to zalezy co komu się podoba. Ja lubie mieć blisko sklepy i dostep do kina, pubow dlatego wies pewnie odpada. Ale lubie spokojne, kameralne osiedla, gdzie nie ma za duzo ludzi i można zyc spokojnie. Dlatego idealnym roziwazaniem okazalo się osiedle pod miastem, które buduje developer Pajo . Do centrum jest niedaleko do pracy blisko wiec idealnie.

Gość wiktoria741
Ja mam mieszkanie w bloku ale niedawno kupiłam małą działkę pod miastem i mam zamiar jeździć tam na urlop:) Chcę kupić taki domek działkowy http://ogrodosfera.pl/domek-dzialkowy-zawilec i spędzać tam ok miesiąca w roku :) Co o tym myślicie? Na budowę domu raczej się nie zdecyduję bo dobrze mi w mieszkaniu, wszędzie mam blisko i lubię szum za oknem a na wsi nie będę tego mieć :)