Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

suknia ślubna

Polecane posty

Gość gość

Witam. Szukam salonu z sukniami ślubnymi w których można wprowadzać różne zmiany. Byłam w kilku ale albo się nie da, albo suknie nie są kompletnie w moim stylu. Zaznaczę tu że ślub mam w lipcu i dowiedziałam się niedawno że to już ostatni "dzwonek". Proszę o poważne odp.

Gość gość
A jaki budżet na zakup sukni ślubnej posiadasz? Podaj szczegóły i postaramy sie pomóc,zresztą jeżeli nie masz koncepcji to warto odwiedzić także salon wizażu www.Wizaz.waw.pl

Gość gość
Jak mogą podpowiedzieć to zachęcam odwiedzić salony Evity tam można wprowadzać zmiany suknie maja śliczne. Bardzo profesjonalna obsługa i mila atmosfera. Moja siostra tam zamawiała suknie w zeszłym roku a ja mam ślub we wrześniu tego roku tez będę zamawiała sukienkę w Evicie na Zakopiańskiej już mam wybrana. Bardzo polecam.

Gość gość
To prawda ja tez zamówiłam suknie w Evicie ślub mam za miesiąc jestem już po pierwszej przymiarce jestem bardzo zadowolona suknia moja wyszła super tak jak sobie wymarzyłam. Troszkę się bałam bo gorset mam z innej sukienki a dół z innej do końca nie wiedziałam jak to wyjdzie. Polecam!

Gość gosc lola
a czy za taką zmianę musiałaś jakoś dodatkowo dopłacać?i czy w evicie w katowicach sa też fajne sukienki tak jak w krakowie?bo ja jestem ze śląska,pozdrawiam.

Gość gość
Nie musialam nic doplacac bo byla to jedna firma wiec bez roznicy jaki dodaja dol do gory sukni,panie z evity jedynie zadzwonily zeby sie upewnic czy bedzie to mozliwe z racji fasonu.I udalo sie :) jestem przeszczesliwa :0)