Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Związek 5cio letni a zaręczyny

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy w związku 5 lat. Mieszkamy razem, ale nie na stałe... Mieszkamy razem,bo studiujemy - to jest takie mieszkanie od pon- czw, w wakacje każde z nas jest w swoich domach. Chciałabym byc juz jego narzeczoną, nawet mu o tym wspomniałam rok temu,ale on uważa,że jeszcze jest czas. Tylko ja nie chce od razu "za chwilę" wychodzic za niego za mąż, tylko chciałabym,aby działo się coś nowego w naszym związku. Tematu ślubu nawet nie ruszam,bo od razu sie wkurza i mówi,że dopiero ok. 30 roku zycia... A dziś wrocił z zajęc i powiedział mi,że zapytał dziś przyjaciela ile lat jest ze swoją dziewczyną i on mu odpowiedział,że 7 lat... Na co mój chłopak zapytał go czy czegos nie planuje? A ten koles na to,że " jeszcze czas, daj spokoj nie mam kasy na pierscionek,musze zainwestowac w cos tam do samochodu" ;/ I tak mu [potem banie ryją. On uważa,ze jak sie zaręczy to juz od razu trzeba planowac date slubu, a przeciez tak nie jest... ;/ Potem skonczylismy ten temat, ja cos tam zas znowu zaczelam,a on ; cytuje: "Nie chce mi sie gadac o pierdołach" ;/ co o tym sądzicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować