Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata e

mój mężulek po pijaku powiedział coś co niby ,..jest wg niego nic takiego

Polecane posty

Gość agata e

narąbał się raz porządnie i różne rzeczy gadał, podlizywał się mojemu bratu, bratowej, bratankowi, powiedział coś co chyba wkurzyło by niejedną z was? do mojej bratowej"jestes ładniejsza od mojej żony Gabrysi, ale widzisz bla bla musiałem się z nią ożenić", tamta się tylko uśmiechnęła, mi zrobiło się przykro, aż do łez, że mój mąz mnie tak porównuje i postrzega i porównał mnie z bratowa, za którą specjalnie nie przepadam (różnimy sie charakterami tak ogólnie na rzecz patrząc) Tłumaczył sie na drugi dzien jak byl trzezwy, ze bzdury gadał po pijaku i ze nie mam brać tego na serio, ale ja wziełam płakałam kilka nocy w poduszkę,kiedys byłam dla niego bezkonkurencyjna Zrobił mi na złosc, bo wie, ze z tą bratową konkuruję jestesmy rownolatkami....dobra był pijany i to w sztok,ale zrobił to celowo, tak ze zaczełam sie zastanawiac , ze moze ją woli, tym bardziej, ze ona jest taka ze tak powiem, lubi byc podrywana i sama flirtuje z nim Chciałabym , zeby to odwołał i powiedział, ze jestem dla niego najpiekniejsza na swiecie,przy wszystkich, jak przy wszystkich mnie zbłaznił przed nią, a ona ma satysfkacje uwierzcie mi

Gość gość
Kurde, troche ci dowalił ;/ Wez mu tez w jakis spsoob dowal, ja bym sie do takiego nie odzywala i pokazala mu !

Gość gość
po pijanemu jak sie cos mowi to zawsze prawde wiem bo na psychologi to nam mowila profesorka

Gość agata e
No, pewnie, ze mi dowalił, nie odzywam sie juz tak długo, juz nie mam siły, nie jestem wcale brzydka, dbam o siebie, mimo dwojki pieknych i cudownych dzieci jakie mu urodziłam, całe zycie byłam mu wierna, jest moim pierwszym w zyciu bym sie nie spodziewała czegos takiego, naprawde, jeszcze 2 tyg temu byłam taka pewna tego wszystkiego, teraz nie dosc ze nie mam ochoty na spotkania rodzinne z bratem, to z nim nie mam siły gadac, denerwuje mnie, nie stara sie tez mnie zrozumiec, ze dla kobiety, taki tekst to cios w serce....:( uwaza, ze przesadzam, ze to było po pijaku... Potrafi byc tak miły do wszystkich na około komu można w d**ę wejsc:(

Gość gość
to już było 💤

Gość gość
Przeciez ten temat juz byl... Zenujaca prowokacja.

Gość gość
"po pijanemu jak sie cos mowi to zawsze prawde wiem bo na psychologi to nam mowila profesorka" :D fakt, nie ma co dyskutowac z takim faktem

Gość gość
ja bym mu na zlosc opowiadala o innych super przystojnych facetach. moze nawet zaczela gadac z jakims przystojniakiem. niech sam zauwazy ze nie jest idealny