Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Mam problem ze swoją dziewczyną która ma 24 lata. A mianowicie ma ona kolegę którego ja nie znam i od czasu do czasu chodzi do niego pić alkohol i u niego nocuje zaznaczam, ze są to spotkania sam na sam, jak ja się o to złoszczę to mi mówi, że ja jestem starszy (mam 28 lat) i być może ja tego nie rozumiem bo osoby w jej wieku tak się zachowują. Powiedzcie mi dziewczyny w jej wieku czy rzeczywiście tak jest i to ja jestem jakimś starym wapniakiem który się je czepia bez powodu? czy coś tu jest nie tak?

Gość gość
Moim zdaniem cos tu jest nie tak. Wez tez tak zrob, idz na noc niby do kolezanki, zobaczymy jak zareaguje. To nie jest normalne.

Gość gość
zdecydowanie cos tu jest nie tak, czemu nie zabiera Cie ze sobą?

Gość gość
Jak mozna tak pozwolic. Facet, gdzie twoje jaja? Chyba gdzies je zgubiles po drodze w tym zwiazku

Gość Alll234
Przecież to nie jest normalne !! ja twierdze że się puszcza !!!

Gość gość
No właśnie nie wiem dlaczego, niby on o mnie wie ale nigdy nie poznałem go osobiście. Też mi się wydaje, ze coś tu jest nie tak, ale ona mi ciągle wmawia, że ja jestem niedzisiejszy.

Gość gość
Ja mam 23 lata i też mam kolegę, do którego czasem chodze a on do mnie... I też pijemy alko razem a później śpimy w jednym łóżku ALE bez seksu! Jesteśmy tylko dobrymi znajomymi i lubimy się razem napić. Nic kompletnie nas nie łączy, nawet się nigdy nie całowaliśmy :D Ale gdybym miała faceta, to zrezygnowałabym z tych schadzek z moim kolegą, uważam że nie byłoby to w porządku. Na takie coś mogą sobie pozwolić tylko singielki :)

Gość gość
To nie jest fer i normalne, wypowiedź kobiety która się w życiu wyszalała i robiła tak tylko jak nie była szczęśliwa w związku, już tAK NIE ROBIĘ

Gość Alll234
Ona cię okłamuję !!! rzuć ją bo ona nic nie jest warta

Gość gość
jesli babka ma faceta, to by zrobila wszystko zeby byl zadowolony. ja w zyciu bym nie mogla isc sb spac u kolegi/kumpla. nie powinienes byc chyba z taka babka. ja tak mysle